A mai ramas o saptamana pana la Webstock 2018 (editie speciala de 10 ani)

Posted by

Catalogat cel mai mare eveniment din an, Webstock este cu siguranta un eveniment pe care nu trebuie sa-l ratezi. In fiecare an Webstock aduce noi si noi vorbitori pe scena, valoare adaugata si, nu in ultimul rand, multe, multe surprize. Aici intalnesti oameni surprinzatori, prieteni vechi si poti sta de vorba cu majoritatea expertilor in online si social media din Romania, pentru ca da, sunt prezenti in fiecare an la acest eveniment.

Daca vrei sa le adresezi cateva intrebari si sa primesti sfaturi de la Zoso, Arhi, Cabral, Chinezu si multi altii, aici este locul unde ii poti intalni si poti sta de vorba cu ei. L-as fi pus si pe Cristi pe lista, dar din pacate el este unul dintre cei mai ocupati oameni in cadrul evenimenului, fiind organizator.

Multa lume, multe posibilitati de a-ti reinnoi lista de contacte si de a bate palma pentru noi contracte si colaborari. Cam in fiecare an reusesc sa bat palma pentru cel putin un contract in cadrul evenimentului si sa invat cel putin trei lucruri noi de la speakerii aflati in sala.

Uneori nici nu e nevoie sa aud neaparat lucruri noi, uneori e suficient sa reascult lucruri pe care deja le stiu, dar pe care am uitat sa le aplic in firma proprie.

In afara de asta, energia cu care se desfasoara intreg evenimentul este magnifica. Plec acasa seara obosit, dar si incantat de modul in care s-a desfasurat intreaga zi. Este un eveniment pe care mi-l rezerv cu mult timp inainte in calendar si pe care nu l-am ratat niciodata in ultimii 8 ani. Sincer, nici nu mai stiu daca am inceput sa merg la el inca de la a doua sau a treia editie, dar stiu ca am fost la toate.

Daca inca nu te-ai inscris la eveniment, o poti face accesand link-ul de participare (click aici). Daca nu te-am convins cu cele ce am spus mai sus, probabil ca nici nu mai are rost sa insist in continuare. 

P.S. Nu uita sa dai un share la articol; nu ma imbogatesc, dar ma simt bine.