A reinceput Imperiul Leilor la PRO TV, raman in continuare fan al emisiunii

Posted by

Aseara a reinceput un nou sezon al uneia dintre emisiunile mele preferate legate de antreprenoriat, Imperiul Leilor si profitand de faptul ca am totusi un mic televizor in salon, am urmarit cu interes emisiunea si mai ales pe noii lei intrati in joc.

Alaturi de Dragos Petrescu si Mohammad Murad, leii mei preferati, s-au alaturat alti trei care cel putin momentan sunt la inaltimea asteptarilor mele. Cel mai mult ma intereseaza modul de abordare a lui Bogdan Micu, fiind investitor pe zona de tehnologie, dar nu in ultimul rand sunt curios de reactiile si modul in care ridica anumite probleme si ceilalti doi, Dan Șucu si Cristina Bâtlan.

O parte din concurenti au venit pregatiti, alta parte ma gandesc ca exista in cadrul emisiunii doar pentru show si pentru a capta si publicul care nu e neaparat implicat in zona antreprenoriala. Mi-au placut cateva pitch-uri aseara si pot spune ca emisiunea a debutat cu bine si in acest sezon, din punctul meu de vedere.

Pentru cei care sunt interesati de zona antreprenoriala si sunt aflati la inceput de drum sau cocheteaza cu un astfel de drum, cred ca e important sa se uite la emisiune ca are multe componente educationale si aveti de unde invata.

Nu stiu daca am mai spus in cadrul altor articole, dar mi-ar placea sa ii si cunosc personal pe o parte din leii din aceasta emisiune, desi mai sunt si alti antreprenori pe piata pe care mi-ar face mare placere sa-i cunosc personal.

One comment

Comments are closed.