Am acceptat marea provocare

Posted by

Sambata, la Bloggers Meetup #1 by HUB/23 am lansat o provocare catre ceilalti bloggeri si totodata am acceptat, la randul meu, sa iau parte la acest maraton al scrisului care se va intinde, sper eu, pe o perioada destul de lunga. Cu alte cuvinte, incepand de azi, veti putea citi cate un articol nou in fiecare zi pe blogul acesta, pana in momentul in care voi ramane singur in cursa. Exista si posibilitatea de a pierde, sunt constient de asta, mai ales in zilele de final de luna, cand de multe ori e nebunie in firma si nu am timp de nimic.

Oricum ar fi, o sa fie o provocare interesanta, am cativa concurenti de care ma tem, dar si cativa despre care nu imi fac nici un fel de griji ca ar putea castiga, dar cine stie, viata poate sa ne ofere surprize. O sa fie o cursa foarte grea pentru cei care nu au inca foarte multa experienta in blogging. Cum spuneam si la meetup, eu am esuat de doua ori atunci cand am incercat sa postez un articol pe zi si nu aveam experienta, asa ca pentru cei care nu au foarte multa experienta, nu va fi deloc usor. Sper ca pana la urmatorul Bloggers Meetup sa ramana macar 3-4 bloggeri in cursa.

Chiar daca probabil mi-ar fi fost mult mai usor sa intru in aceasta cursa cu haotik.ro, unde plaja de subiecte abordate este mult mai vasta, mie imi plac lucrurile dificile, pentru ca atunci cand ceva e dificil si iti reuseste, satisfactia este mult mai mare.

Pe ce ma bazez atunci cand spun ca am sanse mari de castig?

Pe experienta acumulata de-a lungul anilor. Cred ca asta e vitala pentru a putea gasi subiecte interesante, pentru a putea sa iti organizezi timpul astfel incat sa reusesti sa ai zilnic materiale noi si interesante si pentru a reusi sa castigi un astfel de maraton.

Pe vointa mea, uneori exagerata, de a nu renunta niciodata atunci cand ma implic in ceva. Uneori e bine sa stii si cand e momentul sa renunti, dar mie treaba asta cu renuntatul nu prea-mi iese. Stiu ca din aceasta provocare nu voi avea decat de castigat si m-ar bucura sa am cu cine concura, sa gasesc acei adversari redutabili care sa ma provoace si sa ma tina in cursa.

Pe talentul meu la scris. Da, sigur, aici e discutabil, unii vor spune ca ma pricep, iar altii ca habar nu am despre ce vorbesc. Important e ca mie imi place sa scriu, am demonstrat asta de-a lungul timpului si nu cred ca mai am de demonstrat nimic nimanui in privinta asta.