Acum ma poti sustine si pe Patreon

Posted by

Imi facusem de cateva luni cont, dar nu am apucat sa studiez prea atent problema. Astazi insa a fost o zi dedicata in mare research-ului, astfel incat mi-am facut timp sa instalez si sa testez un plugin de wordpress si sa mai fac mici modificari la contul meu de Patreon. Pentru cei ce nu stiu, Patreon.com este o platforma prin care poti sustine creatorii de continut printr-o plata recurenta lunara sau platind pentru un anumit material vizionat.

Ce ma deranjeaza e ca ar trebui sa fac cate un cont pentru fiecare site pe care il detin, ceea ce nu ma prea tenteaza, mai ales ca romanii nu-s nici foarte dornici sa plateasca pentru continut si, cu atat mai putin, sa doneze pentru a sustine un anumit creator de continut. Spun creator de continut si nu blogger, pentru ca platforma se adreseaza atat celor care creeaza articole pe bloguri, cat si celor care creeaza video sau muzica.

Momentan am zis ca pot sa testez cu propriul blog, mai ales ca a crescut putin traficul, si dupa aceea putem vedea ce facem in continuare. De asemenea, mi-a venit o idee, celor care doneaza bani sa le ofer la „schimb” produse pe care le primesc in teste sau alte materiale la care nu au acces toti ceilalti. Oricum, ramane de vazut.

One comment

  1. m-am gandit si eu, chiar daca sunt foarte mic in industrie si nu fac asta suficient de serios cat sa ma gandesc la bani. problema (mai departe de faptul ca nu aloc eu suficient timp poate) e ca romanul nu intelege exact treaba asta cu plata unei sume pentru a sustine munca unui om pe net. de ce, tot e moca? nu?

Comments are closed.