Socant! Doi bloggeri bucuresteni vor sa distruga afacerile celor de la gandul.info, mediafax.ro, dar si ale altor ziare online. Afla aici de ce!

Posted by

imagini-socante

Desi nu par sa recunoasca, conspiratia celor doi bloggeri se vede de la o posta. Pe 2 mai a actionat primul dintre ei, urmand ca pe 6 mai sa posteze si cel de-al doilea. Suntem siguri ca mai exista si alti bloggeri implicati in aceasta conspiratie si ca in urmatoarele zile vor aparea si mai multe articole pe acest subiect.

Stim deja cu totii ca bloggerii sunt vinovati pentru moartea presei, dar acum atacurile par sa fie foarte clare si directionate catre site-uri foarte cunoscute si de succes din online-ul romanesc.

Andrei Cismaru, din clanul cismarilor, cunoscut in online pentru colaborarile dubioase cu un individ de presupusa nationalitate chineza, pare sa fie capul acestei operatiuni. Alaturi de el, in aceasta operatiune de deturnare a ziarelor online, este si Radu Dumitru, un cunoscut interlop din Clanul Tehnologilor. Acestia par sa fi pus la cale o operatiune foarte complicata, prin care vizitatorii acestor site-uri, in general cei posesori a unui IQ mai mic decat 80, sa nu mai fie tentati sa intre pe aceste site-uri.

Si altii par sa se alature miscarii create de catre cei doi. O sa va tinem la curent cu noile amanunte ale operatiunii, pe masura ce aceasta evolueaza si capata un contur mult mai clar.

Autoritatile sfatuiesc internautii sa nu paraseasca paginile de facebook pana la terminarea conflictului si in niciun caz sa nu indrazneasca sa dea click pe vreun link care l-ar putea arunca exact in mijlocul conflictului.

Situatii periculoase vor fi semnalate si in alte zone ale blogosferei. Sfatul nostru este sa ramaneti calmi si sa dati share acestui anunt pe toate retelele de socializare. In felul acesta, putem reduce numarul de victime colaterale in lupta dintre clanul bloggerilor si mafia presei.

De asemenea, o sa ramai prost cand o sa vezi ce text extraordinar a scris un blogger prahovean. Click aici.

P.S. Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare. M-as ingrijora sincer sa stiu ca cineva l-a luat de bun.

10 comments

  1. Doar de 3 ori in viata am fost beat, si a patra probabil nu va exista. 🙂

  2. Initial am crezut ca sau apucat cei de la pro tv de au cumparat un advertorial pe acest blog :)))))

  3. Nu mai bine stergi PS-ul? Chiar e o stire care te atrage cu acel titlu, cand am vazut pe messenger acel titlu am crezut ca e ceva foarte grav dar pe cand…

Comments are closed.