Alphas (2011)

Posted by

alphas Zilele acestea am dat de un nou film SF. Inspirat din fenomenele paranormale, Alphas aduce totusi un suflu nou acestui gen de filme, venind cu ceva puteri mai rar intalnite, sau poate inventate, ceea ce face ca actiunea filmului sa fie captivanta, cel putin in episodul pilot.

Imi plac denumirile stiintifice date „bolilor” celor implicati in actiunea principala a filmului si trebuie sa recunosc ca este  genul de film relaxant pe care mi-l doream dupa filme grele, precum Heroes sau Touch, dar si destul de interesat ca sa poata fi urmarit in detrimentul Misfits, care nu mai e nici amuzant, nici interesant, dupa ce au tot scos din personajele initiale.

Astept sa vad cum se va continua actiunea si daca vor baga idei interesante in film, sau va evolua catre un film politist sau de actiune, unde lucrurile se intampla mai rapid, datorita puterilor unor oameni. Ar fi pacat sa nu recunosc ca are si mici glitch-uri filmul, de exemplu intervine „forta bruta” a unuia din personaje, cand lucrurile puteau fi rezolvate mult mai simplu cu „puterea” unui alt personaj, dar nu s-ar mai fi continuat filmul in directia dorita de regizor.

Stiu ca v-ati obisnuit sa ii dau o nota, ii dau nota 7 spre 8, sperand ca la urmatoarele episoade sa ma convinga ca merita nota 8 si nu sa consider ca 7 era prea mult pentru acest serial.

Tot din seria filmelor in care unii oameni isi depasesc limitele, mi-e dor de 4400 care mi-a placut foarte mult.

P.S. Daca doresti sa urmaresti acest film, ai cateva instructiuni despre cum poti face asta aici.

4 comments

  1. Hai ca incerc si eu ca is la zi cu multe. Heroes vroiam sa vad continuarea sau la Flash Forward…

  2. Mie Alphas mi se pare unul dintre cele mai proaste seriale produse de SyFy. Serialul este departe de Heroes, povestea este plictisitoare și repetitivă, și au reușit performanța ca nici măcar unul dintre personaje să nu fie carismatic.

    Dacă vrei seriale bune, sci-fi, sau fantasy, eu zic mai bine să încerci Carnivale, Taken, Battlestar Galactica, Dollhouse, Firefly, John Doe, The Lost Room, și mai sunt o mulțime de seriale mult mai bune decât Alphas.

  3. Majoritatea din cele enumerate de tine le-am vazut deja, cateva titlrui fiind in top 3 filme SF preferate. Dar sunt in pauza acuma deci…. si mi-a placut Heroes dar e foarte complex asa ca asa cum spuneam si in articol imi era dor parca de ceva mai simplu fara legaturi complicate intre cauza si efect.

  4. Mi-a placut mult acest film, fiecare cu ciudatenia sa, fiecare cu farmesul sau, iar impreuna, o echipa geniala. Recomand acest film … Sper ca va avea continuare …

Comments are closed.