Jocuri: Simulatoare de slot-cars pe Android

Posted by

slot-cars Daca aveti o tableta sau un smartphone cu Android, atunci cu siguranta ca puteti sa incepeti a va antrena pentru editia din 2013 a competitiei de slot cars pe care v-o pregatesc. Regulile sunt aceleasi, numai ca aveti parte de masinute in mod virtual, putand controla puterea transmisa la motor cu ajutorul butoanelor de pe ecran.

Desi sunt mai multe astfel de jocuri pe terminalele mobile, am ales sa va prezint doua care mi-au placut mie in mod deosebit:

Slot Racing

Poate fi descarcata din Google Play (link) si este o aplicatie care imi place datorita modului in care se desfasoara jocul. Poti juca pe pista cu 2 track-uri sau cu 4 track-uri, iti poti schimba masina si are si optiune de multiplayer, putandu-se lega cu alt telefon prin bluetooth. Poti alege, bineinteles, si traseul pe care vrei sa te joci.

Scalextric Free

Cea de-a doua aplicatie vine cu alte cateva optiuni interesante, poate fi descarcata din Google Play de asemenea (link) si, desi are cateva mici bug-uri, de exemplu o sa fie mai greu spre imposibil sa iesiti din ea cu butonul de back, imi place foarte mult. Iti poti selecta masina, culoarea acesteia, circuitul, poti schimba unghiul camerei, vizualizand din masina sau din exteriorul ei in diferite pozitii. Dar ceea ce e cel mai interesant la aceasta aplicatie, este faptul ca iti poti edita singur circuitul si construi unul cum iti place tie. De asemenea, se poate salva.
Ma gandesc ca poate la urmatoarea editie sa proiectez circuitul pe aplicatie si sa vi-l trimit, pentru a va antrena pe telefoane, urmand ca apoi sa aveti parte de competitie pe circuitul real, construit dupa acelasi model. Depinde si de cat timp voi avea sa fac asta.
Daca mai doriti si alte aplicatii de genul, nu ramane decat sa dati o cautare in Google Play dupa slot car si veti mai gasi cateva interesante.

One comment

Comments are closed.