Am decis sa particip la Social Media Summit Bucuresti 2019

Posted by

Dupa o perioada de absenta, in care atat lipsa de timp, cat si vesnicile probleme antreprenoriale m-au facut sa stau mai retras si sa zic pas la multe evenimente, am decis ca e timpul sa mai ies din bula mea si sa scot capul in lumea sociala, pentru a ma mai pune la curent atat cu noutatile din domeniu, cat si pentru a mai vedea ce se mai intampla prin industrie. Deci miercurea aceasta ne vedem la Social Media Summit Bucuresti.

De ce sa participi?

De obicei incepeam cu motivele personale, dar am decis ca anul acesta sa las ego-ul meu deoparte si sa vorbesc despre beneficiile pe care le puteti avea daca participati la aceasta conferinta. In primul rand, vei putea sa intalnesti specialisti si sa pui intrebari care sa te ajute in dezvoltarea si promovarea afacerii tale. Apoi afli cele mai noi studii de caz si trenduri din social media.

Pe lista de vorbitori de la Social Media Summit 2019 Bucuresti se regasesc si Irina Rimes, cantaret si compozitor, Teodora Patrauceanu, Agency Account Manger, Google, Valentin Pintilescu, Development Manager LooLoo Kids si TraLaLa, Roxana Ionescu, Senior Digital Manager, Golin, Simona Suman, Creative Director, MRM//MCCann Romania, Ionut Cojocaru, Content Director MRM/McCann Romania, George Man, Managing  Partener, Creative Market, Stefan Ilin, Marketing Manager Mass Market, L’Oreal si multi altii.

Gala Biz Social Media Awards 2019

Dupa sesiunile de prezentari si discutii, va avea loc Gala Biz Social Media Awards 2019, care va premia cei mai buni oameni din industrie.

Digital Report 2019

Tot cu aceasta ocazie se lanseaza si Digital Report 2019, raportul care cuprinde informatii despre agentiile de digital din Romania, dar si listele cu cele mai relevante nume din blogosfera, clasificate in functie de domeniile pe care le acopera, ceea ce ma face sa ma intreb daca anul acesta ne vom regasi din nou in paginile acestui raport digital.