Am descoperit un canal de youtube super fain: DUST

Posted by

Ma bagasem in pat la somn si youtube mi-a recomandat un scurt metraj din categoria celor Sci-Fi. Am zis ca oricum e scurt si sa vad despre ce e vorba. M-am uitat, mi-a placut, chiar daca scurt metrajele nu au asa multa actiune si am decis sa salvez canalul sa vad ce altceva mai e pe acolo.

Ei bine, am descoperit o comoara, e plin de scurt metraje SF si sunt bune, atat din punct de vedere al efectelor speciale ,cat si din punct de vedere al ideilor SF tratate in ele. Nu m-as fi gandit vreodata sa fiu fan scurt metraje sau ca pot gasi ceva SF de calitate.

Am urmarit deja cateva si am numai cuvinte de lauda pentru ele. Mai ales ca trecem printr-o perioada in care filmele SF nu se mai fac cum se faceau odata sau pur si simplu poate pretentiile mele au crescut prea mult.

Asa ca va invit daca sunteti pasionati de filme SF sa dati o tura pe canalul DUST si sa vedeti daca va place ce e acolo.

Si mai jos, ultima lor realizare, chiar daca e de acum un an:

2 comments

  1. Imi place mult canalul, au urmarit filmul de mai sus, incepe cu FTL, mi a adus aminte de battlestar galactica (faster than light)

  2. Genul de văzut la o cafea, genul care să te facă să zici (eu, cel puţin) ” – Băi, ce nebunie a fost pe la începutul anilor ’90!”, pe vremea când nu știam ce e dystopian fiction-ul (nu e cazul aici), dar îl consumam și îmi făceam provizii de alimente și igienă personală, fără ca părinţii să aibă habar unde tot dispăreau pungi de zahăr vrac, și alte cele de prin casă. 😂

Comments are closed.