100 de milioane in 2 saptamani

Posted by

nu… nu sunt banii pe care ii fac, ci banii pe care ar trebuii sa ii fac din pamant din iarba verde in urmatoarea perioada.

In principiu sambata dau o tura pe la banci sa vad ce credite pot optine, etc. Desi pana acum am tot evitat sa apelez la banci si nu am facut niciodata credit.

Totodata avand in vedere ca am nevoie enorma de bani o sa caut tot felul de solutii alternative, daca reusesc sa le gasesc. Asa ca presupun ca zilele urmatoare incep sa scap de o imprimanta noua, de un computer sau de ce mai gasesc prin casa. Pe de alta parte alternativa de a plati 1-2 ani la banca creditul si a sta iar pe banii nevestii se poate lasa cu un divort, ca nevastamea nu are chef sa dau maicamii 100 de milioane si noi sa nu avem dupa ce bea apa.

Frate daca-mi citesti blogul, fa cumva sa vin in cehia la IBM, sau macar sa matur strazile daca imi dau aia 1000 de euro pentru asta.

A probabil va intrebati pentru ce sunt acei 100 de milioane. Se alatura altor 400 de milioane despagubire pentru 1/2 dintr-un teren din Breaza. In acte bunica ia facut act de vanzare cumparare maicamii si unchiul meu nu ar primi nimic. Mama vrea sa fie om si ii da 500 de milioane. Sper ca la batranete sa nu se repate istoria si maicamea sa-mi lase nimic.

Oricum daca mai vine si amenda aia de la Timisoara cine stie cat de mare… va intereseaza sa cumparati un Logan Laureat?