Am nevoie de o scurta vacanta

Posted by

Prea multe probleme, prea multe griji, prea multe ganduri. Aseara nu am reusit nici macar sa dorm, desi in mod curent dorm de tai lemne pe mine. Asa ca e clar ca in weekend trebuie sa ies undeva, oriunde, la munte, la mare, undeva departe de casa si de toate gandurile care-mi stau pe cap mai ceva ca in reclama aia stupida de la ING.

Nu am idee inca unde sa merg, de fapt am eu o idee, dar din pacate e destul de departe si nu cred ca obtin aprobare de la nevasta ca sa merg atat de departe, prin urmare nu ramane decat sa gasesc o locatie suficient de aproape si care sa-mi placa. Exclus Valea Prahovei sau Mamaia, asta e clar, desi poate nu ar fi o idee rea sa explorez putin litoralul nostru. Nu stiu, daca aveti idei, lasati-le intr-un comentariu.

Cumva zilele acestea am fost ca intr-un rollercoaster, in care starile au alternat si m-au derutat totodata. Oricum, maine se incheie luna si luni o luam iar de la capat, o noua luna, un nou inceput in maratonul vesnic al cresterii si dezvoltarii firmei. Cumva ma bucur ca si luna aceasta am reusit sa intreprind proiecte noi, desi sunt teste pentru planuri viitoare mai complexe.