Am platit taxele la stat

Posted by

Cei care ma cunosc stiu ca am facut totul in viata pe propriile puteri. Nu am si nu am avut credite la banci, nu ma imprumut si implicit nici nu imprumut pe nimeni, nu am aplicat si nici nu aplic pentru fonduri nerambursabile de la UE sau de la statul roman.

Am fost intotdeauna singur si am considerat ca statul e un partener care imi ia o parte din profit si cam atat, nu am avut pretentia sa ma ajute vreodata si am cautat sa stau cat mai departe de posibilitatea de a ma incurca.

Nu am avut niciodata asteptari ca el (statul) sa ma ajute si nu am pretentia sa ma ajute nici in aceasta situatie de criza. Sa speram ca nu ajung in situatia in care sa nu mai pot functiona, dar si atunci e simplu, exista varianta de a inchide firma si cu asta basta, desi momentan nu iau in calcul deloc aceasta varianta.

Am fost un lup singuratic, iar cand am vrut sa fac parte dintr-o gasca de antreprenori, am iesit de acolo si cu reputatia tavalita si cu oameni care au incercat sa-mi inchida afacerea sau sa-mi faca rau intr-un fel sau altul.

Asa ca, indiferent ce se intampla, ne continuam activitatea, cautam sa gasim solutii, sa pivotam, sa ne reinventam si sa mergem mai departe, pentru ca pana la urma asta inseamna antreprenoriatul.