Am varuit copacii

Posted by

Pe vremuri, stiu ca se facea treaba asta pentru a proteja copacul de daunatori, dar acum, cu cate substante si tratamente mult mai eficiente exista, aproape nimeni nu mai da copacii cu var. Mie mi-a placut anul trecut la un vecin si am zis ca-i dau si eu, mai mult pentru aspectul pe care-l ofera, decat pentru daunatori.

Nu am terminat treaba, mai ales ca era zi de duminica si am luat-o incet, fara sa trag prea tare, dar ce a iesit mi-a placut. Vreo doi piersici sunt atat de mici, incat abia am reusit sa-i dau 10 cm si, de asemenea, unul dintre aluni este atat de mic, incat l-am dat aproape tot cu var.

Am mai plantat si o hortensie albastra, luata zilele trecute de la Kaufland si astfel incet, incet incepe si gradina sa fie putin mai aratoasa. Desigur, e inca departe de ceea ce-mi doresc eu, probabil vor mai trece niste ani pana va arata cum vreau eu, dar incet, incet plantez noi arbusti si copacei. Am si niste buscus de la Lidl luati acum 2 ani si care au stat in ghiveci, cred ca in una din zilele viitoare urmeaza sa-i plantez si pe ei.

Ce a iesit puteti vedea in albumul de poze, de drum nu pot sa ma ating decat dupa finalizarea casei si dupa ce fac legaturile la apa si canalizare, lucru care cu putin noroc se va intampla spre toamna.