Antreprenor 2.0

Posted by

antreprenoriat Daca esti pasionat de antreprenoriat, acesta este un proiect pe care nu trebuie sa il ratezi. Participarea in cadrul programului Antreprenor 2.0 este gratuita, iar prin el se doreste dezvoltarea sistemului antreprenorial din Romania. In prima faza a proiectului, se cauta 24 de start-up-uri cu potential, pentru a primi finantare si sprijin in dezvoltarea acestor start-up-uri.

Tot in cadrul proiectului sunt programate o serie de evenimente regionale, prin care antreprenorii si viitorii antreprenori au posibilitatea sa invete de la antreprenori de succes cum isi pot imbunatati ideea de afacere sau cum o pot transforma intr-un business sustenabil.

Programul Antreprenor 2.0 la Ploiesti

Se pare ca si Ploiestiul este pus pe harta acestui program, urmand ca si pe plan local sa aiba loc cateva evenimente interesante. Aveti mai jos programul pentru evenimentele desfasurate la Ploiesti:

Conferinta: 11 iunie 2013

Workshop-uri: 15-16 iunie si 6-7 iulie 2013

Anuntarea castigatorilor: 31 iulie 2013

Speakeri si mentori in cadrul programului Antreprenor 2.0

 • Marius Ghenea
 • Peter Barta
 • Andrei Octavian Paraschivescu
 • Istvan Szabo
 • Mihai Caprioara

Despre o parte din ei ati mai auzit, sunt sigur. Stiti ca sunt mare fan Marius Ghenea, asa ca sunt sigur ca ati mai citit despre el la mine pe blog, de-a lungul timpului. Primii doi vor participa la conferintele regionale organizate in cadrul acestui program, iar pe ceilalti trei iti veti intalni in cadrul workshop-urilor organizate in cadrul aceluiasi program.

Inscrieri in Antreprenor 2.0

Daca doriti sa va inscrieti cu start-up-ul vostru in cadrul programului, puteti aplica aici. De asemenea, pe site-ul programului gasiti mult mai multe informatii, cat si programul de desfasurare in celelalte orase ale tarii, respectiv Bucuresti, Cluj, Iasi, Timisoara, Brasov, Craiova si Constanta.

5 comments

 1. @Mariusica O eu zic sa incerci, daca vrei stam de vorba pe e-mail despre asta si iti povestesc mai multe.

  @dirtman sunt si evenimente online, eu nu prea particip la ele pentru ca nu-mi merg pe linux dar stiu ca sunt unele chiar faine.

 2. O dezamagire totala ce a fost acest program in Cluj Napoca si o dezorganizare… pff.. sa nu va spun

  Pentru mine a fost o pierdere de vreme, timp, munca , etc …. e trist ce se fac cu banii europeni 🙁

Comments are closed.