Astia cu „Batrani si nelinistiti” incep sa creeze temeri

Posted by

Alex Mihaileanu se intreaba si el daca urmeaza sau nu sa apara la Prima la camera ascunsa, senzatie pe care am avut-o si eu pe deplin ieri in parcare la mine la bloc. Eu insa m-am mai consolat cu faptul ca nu avea ce sa caute echipa de la Prima Tv tocmai pe strada mea dar chiar am zis ca o sa povestesc pe blog dar uitasem, noroc cu articolul lui ca mi-am amintit.

Un batran se plimba tacticos pe strada, exact ca cei de prin emisiunea „Batranii si nelinistiti” eram obosit dupa o cursa de la Brasov cu motorul, asteptam sa vina si sotia si tineam locul de parcare ocupat, desi mai era un loc de parcare liber in afara de cel tinut de mine. Deci stateam si asteptam.

– Auzi tinere, ca te vad baiat tanar si desptept, ia spune-mi tu mie, care cand e iapa cal.
– Poftim, pentru ca nu intelesesem ce trebuie sa fie cal, sau ce era cu calul ala, sau cine trebuie sa fie cal.
– Cand e iapa cal?
– Nu stiu imi pare rau…  si pleaca
– Mai repeta in timp ce se departa de mine: te-ai suparat?
– Nu, vai de mine.
– Daca te-ai suparat, si ce daca…

M-am uitat in jur dupa camere, nu parea tocmai unghiul si locul potrivit, m-am uitat dupa el cum se ducea de-a lungul strazii. Am zis ca nu are cum sa fie vorba de asa ceva, dar acuma daca stau mai bine sa ma gandesc, faptul ca m-a mai intrebat si daca m-am suparat si a zis si ce daca… dar vedem, ma gandeam ca trebuie sa-mi dau si eu o aprobare ceva, in general stiu ca sunt cu casting nu-s chiar asa cu camera ascunsa cum par, deci inca mai sper sa fi scapat.

2 comments

  1. moshulanu’ esential te loveste cand te prinde cazut… deci da…

Comments are closed.