Concurs: O carte pentru cititori (Dezvoltare personala)

Posted by

Inca o serie de 2 saptamani in care cititorii se vor lupta sa ma convinga sa le dau lor cartea pe care si-o doresc. Astazi am ales din colecia de carti ale librariei online Libris categoria Dezvoltare Personala, pentru ca intr-un fel sau altul se leaga acest capitol din punctul meu de vedere si de Antreprenoriat/Afaceri si de evolutia spirituala si de multe altele. Toti trebuie sa evoluam intr-un fel sau altul mai devreme sau mai tarziu si unora o astfel de carte ar putea sa le schimbe viata.

Daca nu stiti inca regulile „jocului” nici ca stau sa vi le mai explic iar si iar de fiecare data. Ori cauti prin arhiva blogului, ori lasi un comentariu cu ce carte iti doresti si vezi tu daca ai castigat sau nu la final, adica peste doua saptamani, si vezi ca nu iti dau o carte daca e mai scumpa de 50 de ron, sau poate cine stie, daca chiar ma convingi ca merita poate ma dau peste cap si ti-o cumpar eu si macar ti-o imprumut.

Hai totusi sa nu fiu rau, uite prezentarea regulamentului in primul articol din serie.

 

 

7 comments

 1. Cineva mi-a zis mai demult o vorbă “Readers are leaders”, iar timpul mi-a dovedit că aşa este. Ca să fii stăpân pe vorbele tale, să poţi să-nţelegi ce se întâmplă în jurul tău şi cum să acţionezi trebuie să te documentezi, pentru că deşi practica este mai eficientă, nu ai timpul necesar să înveţi totul pe pielea ta; aici intervin cărţile. Experienţa altuia poate fi învăţătura pentru un începător, iar eu sunt un începător în domeniul publicităţii. De aceea de o bună perioada de vreme am citit cam tot ce-am găsit în domeniu, iar această carte era la rând, dar dacă aş câştiga-o, m-ar ajuta să mă concentrez, material vorbind, pe încă una.

  http://www.libris.ro/dezvoltarea-afacerilor/salturi-creative–michael-newman-BRB973-87488-2-8–c7865–p316360.html

 2. Știi, de când eram mică eram întruna curioasă de ce bărbații sunt tratați diferit față de femei (pe lângă aspectul fizic evident, bărbații mai puternici, solizi, gata oricând să se apere singur dacă are nevoie) și de ce bărbații par a avea o gândire atât de simplă pe când, noi femeile, înainte de a lua o decizie ne gândim la o tonă de posibilități în caz de ceva ar putea merge rău sau nu merg lucrurile conform planului nostru.
  Am crescut ce-i drept, și am trecut peste aceste întrebări oarecum ridicole. Problema mea este că acum am alte probleme, care peste câțiva ani mi se vor părea la fel de ridicole. De ce eu țin minte fiecare ceartă cu prietenul meu, iar el nu? Cred că asta mă va ajuta de ce sau cel puțin mi-ar da o idee despre ce se întâmplă în căpușorul lui.

  http://bit.ly/jkBx28

 3. Am intrat pe site si sunt multe carti interesante. Unele sunt mai rationale decat altele, toate avand acelasi scop. O carte pe care recunosc ca am rasfoit-o a fost cea a Lisei Bourbeau – Cele 5 rani ale sufletului, pe care mi-as dori-o in biblioteca. Dezvoltarea personala nu inseamna numai tehnici rationale, ci si deschiderea sufletului in a intelege ce anume te-a blocat atata amar de vreme in aceasta viata in a fi fericit pe deplin. De la distanta multe persoane par a avea tot ce le trebuie. Insa daca vorbesti cu ei despre cum se simt, constati ca lucrurile sunt complet diferite. Aceasta carte iti permite sa afli, daca esti dispus sa te uiti in interiorul sufletului tau, multe din erorile emotionale care te-au abatut de la calea implinirii. Recunosc ca nu e usor de citit. Asta inseamna sa accepti in primul rand ca ai gresit, apoi ca lucrurile nu raman o vesnicie asa si ca evident exista o cale in a indrepta totul. Chiar TOTUL. De aceea poate nici eu nu am reusit sa citesc prea mult din ea. Nu am fost dispusa sa accept in totalitate acele erori. Dar in ultimele luni ceva s-a intamplat cu mine si inca se mai intampla. La nivel emotional. Adica sunt dispusa sa aflu tot ce e in neregula cu viata mea, iar in acea carte stiu ca voi gasi o parte din raspunsuri.

 4. Ca o replica la articolul lui Marius: concursul este de a impartasi o experienta, nu de a comanda o carte. Pentru comenzi exista comertul on-line. Aici insa este cu totul altceva. Si acel altceva atrage alti oameni.. poate altfel decat tine.

 5. Daca faci tu rost de Cobol – Limbaj pentru incepatori ma bag si eu :)) . Sunt carti destul de rare…

 6. No, cartea asta o caut de mult timp: „Mumia de la masa din sufragerie”.

  http://www.libris.ro/psihologie-practica/mumia-de-la-masa-din-sufragerie–jeffrey-a-TRE973-707-294-8–c7972–p352420.html

  Povesteste cele mai bizare cazuri cu care s-au confruntat autorii, care sint psihoterapeuti. Si da, unul din pacientii lor a pastrat-o pe maica-sa decedata „in familie”, si o punea la masa cu restul familiei duminica 😀 (am auzit de la cineva care a citit-o). Nu e chiar o carte de dezvoltare personala, decit daca esti psihoterapeut, dar sint sigura ca e interesanta. Mi-as dori s-o am in biblioteca

Comments are closed.