Ce poti face cu 40 de bloggeri

Posted by

Zilele trecute spuneam pe twitter ca ce chesti misto as face cu 40 de bloggeri. Acesta este mesajul aruncat pe twitter pe care unii l-au luat la misto. Nu stiam ca va urma ca in cateva zile sa vad alta chestie facuta misto cu acelasi numar de bloggeri. Bineinteles eu aveam alte lucruri in cap nu asa de misto ca proiectul pe care il veti vedea mai jos. Dar dupa cum vedeti se poate si unii reusesc sa faca chestii super faine cu doar 40 de bloggeri.

O simpla coincidenta. Dar care face ca afirmatia mea sa fie perfecta in contextul in care incerc sa duc blogosfera prahoveana la un nivel in care sa putem face noi chestii asa misto ca cea de mai jos.

transalplina cu bloggeri

Deci 3 sponsori da? 3 Firme care au fost interesate sa ajute aceasta intiativa. Acum sa nu va inchipuiti ca le-au dat o caruta de bani si ca nu vor trebuii probabil sa mai puna si din buzunar de la ei ca sa suporte toate cheltuielile. Dar e ceva, si nu e o firma, aflata asa din intamplare sau cu pile, sunt 3 firme, firme care vor sa se implice in online.

Despre proiectul #transalpina puteti citi aici, si daca veti binevoii sa scrieti si un articol despre asta, cu atat mai bine.Deci dragii mei Prahoveni, haideti sa facem in asa fel incat sa miscam si noi lucrurile in directia asta. Pentru ca idei am destule, sponsori dupa cum vedeti se gasesc, dar mai putin bloggeri, si desi avem o lista de 100+ bloguri in ZePHlist, din pacate foarte putine scriu zilnic, sau se implica in ceva. Dovada este si prezenta in numar spectaculos de mare la blogmeet-uri atunci cand nu stau eu 2 saptamani sa ma rog de voi pe messenger sa veniti.

Deci ce facem in prahova? Vreti sa facem si noi ceva mai cu spor? Atunci vreau un mare DAAAA la comentarii, si nu de la acei 10-15 care ii stiu si deja sunt implicati in toate proiectele si ideile mele ci de la ceilati 90-100 din lista pe care Waven a cules-o cu grija timp de cateva luni.

10 comments

 1. Multumim de aprecieri! O comunitate nu se formeaza usor dar si cand reusesti sa o formezi ies lucruri misto! 🙂

 2. Sa vad ceva concret si ma bag. Suna putin cam urat dar un simplu DAAAAA! nu este de ajuns. Eu sunt pregatit sa intru in orice, sa invat lucruri si sa cunosc persoane noi, restul sunt sigur ca va veni de la sine.

 3. @zoly: campania pentru Dinu Valentin? Campania pentru „Noi vrem presa online de calitate”? Bloggerii oficialii la free fest?

  Astea nu sunt ceva concret?

 4. @haotik: A lui Dinu a fost destul de vizibila insa celelalte au fost promovate decat de tine 🙂 sau decat la tine am vazut.

 5. Serios? ia vezi http://www.freefest.ro pe prima pagina jos, apar 5 bloggeri oficiali?

  ia vezi la waven, kriogen si altii despre presa online de calitate…

  oameni care se implica si cu care voi lucra atunci cand vor venii si campaniile pe bani, si vor venii destul de curand zic eu, deja era sa facem una dar au schimbat strategia respectivii, si posibil sa mai avem un client dar care nu e dispus sa bage sumele care le vreau eu.

 6. Zoly, tu asteapta sa inceapa sa vina banii si atunci sa te bagi si tu, ca noi sigur te vom lua, ca nah, ai fost asa de implicat incat ne-ai dat pe spate.
  Arata-ne ca vrei si poti inainte de asta, nu doar zice ca o sa te bagi. Am mai vazut cazuri in care la blog meet ziceau da, sustinem si am tot asteptat sa vad un articol cu 3 fraze macar despre subiect….insa evident ca niciodata nu a aparut.
  Nu e deajuns sa zici ca faci, fa si apoi ne zici, uite ba ca si eu am scris, dar sunteti voi orbi.

Comments are closed.