Ati vota un asemenea presedinte?

Posted by

 Candidat la alegerile prezidentiale din partea republicanilor, Mitt Romney vine cu un clip de campanie extraordinar. Cele mai recente sondaje arata ca atat el, cat si rivalul lui, Barack Obama, sunt la egalitate in preferintele electoratului.  Asadar, ca lupta se duce pentru voturile celor care sunt momentan indecisi, dar pe de alta parte, se incearca si pastrarea celor care sunt de partea unei anumite tabere. Va spun sincer ca, desi nu-s pasionat de politica, sunt curios care vor fi rezultatele.

De-a lungul a trei dezbateri televizate, unde Obama a castigat cu 2 la 1 (conform presei americane), cei doi au incercat sa demonstreze ca e cel mai potrivit sa ocupe presedentia Statelor Unite ale Americii.

Alegerile prezidentiale vor avea loc pe 6 noiembrie 2012 si, desi trebuie sa recunosc ca si Obama este un tip destul de carismatic, eu parca as vota cu Romney, datorita clipului de mai jos. Acesta a ajuns la 5,7 milioane de vizualizari de pe 8 octombrie pana azi.

Un clip care o sa va placa si care cred eu ca ar fi creat multe controverse daca ar fi fost facut de un politician roman. Dar, ca sa nu ma mai lungesc cu vorba, va las atat clipul cu „Romney”, cat si cu originalul:

Si, in caz ca nu stiti, va invit sa vedeti si clipul original mai jos:

Si la final va mai intreb o data: Ati vota un asemenea presedinte?

9 comments

  1. Fiind o parodie întrebarea din titlu nu are sens. Dimpotrivă, clipul îl ironizează pe Romney, îl critică, îl satirizează. Nu-i face deloc cinste.

  2. Clipul e bun ca inspiratie pentru ai nostri politicieni 🙂 parca il vad pe Becali: „George Style” :))

  3. @George parea stilul nonconformist al lui Sir Richard Branson, oameni care au totusi o altfel de viziune asupra lumii, nici nu am stat sa ascult atent textul, ma gamdeam ca a fost pus la cale impreuna cu cei de la College Humor, de ce trebuie sa vedem mereu politicienii ca fiind scortosi si fara umor?

    As vrea sa-l vad pe Basescu candand: Cine are noroc are – Cassa Loco 🙂 Cred ca ar fi in aceasi idee.

Comments are closed.