Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [43]

Posted by

retrospectiva Saptamana aceasta a fost o saptamana destul de slaba in blogosfera prahoveana, pentru ca nu doar ca nu am vazut prea multa implicare in diferite proiecte, dar nu am vazut nici macar articole scrise. Ma intreb daca cumva bloggerii din Ploiesti s-au mutat cumva pe vreo insula exotica, de nu mai scrie nimeni pe blog, sau aproape nimeni, ca sunt totusi cativa care au mai scris.

Asadar, o sa va vorbesc despre lansarea Vodafone – Zonga, despre un eveniment caritabil la Campina, despre un mic concurs legat de un cupon Google Adwords si, nu in ultimul rand, despre lansarea HD Voice de la Orange.

Incepem cu lansarea oficiala Zonga, in parteneriat cu Vodafone. Puteti citi despre asta, mai multe detalii, la Ana Musat si la Dragos Schiopu (adica subsemnatul).

Apoi va invit sa participati vineri 2 noiembrie la un concert caritabil pentru copiii cu autism. Interpreteaza Lazy Band si puteti citi mai multe despre eveniment la Nicolae Mihalcea si Dragos Schiopu. Ma astept sa apara si alte articole despre asta, saptamana ce urmeaza.

Daca doriti un cupon Google Adwords, va recomand sa dati o fuga pe blogul lui Nicolae Mihalcea si sa-l luati.

Iar daca nu ati aflat despre calitatea vocii HD si despre faptul ca se aude super belea atunci cand rachetii din Moldova te ameninta ca vin sa te taie, puteti testa asta in orice magazin Orange. Glumesc, bineinteles. Calitatea sunetului chiar este „vizibila” si va invit sa cititi si sa ascultati o mostra de sunet cu si fara HD Voice aici.