Au mai ramas cateva zile pana la PH Pro Blog Meet Day

Posted by

Asa cum va spuneam si in urma cu aproximativ o saptamana si jumatate, Kriogen va provoaca convoaca Sambata ora 12:00 la un blogmeet, unde se vor discuta probleme importante pentru tara, in cazul nostru pentru blogosfera prahoveana. Daca unii dintre noi tindem sa ne profesionalizam, e bine trebuie ca si blogosfera, ca entitate de sine statatoare (wow, cum suna asta), sa se profesionalizeze. Sa fie mai unita, mai dechisa, mai pusa pe treaba. 

Locatia unde va avea loc intalnirea cred ca este deja cunoscuta bloggerilor din Prahova, e vorba de sediul Centrului de Dezvoltare Personala si Profesionala (Soseaua Vestului, nr. 12, parter), locul unde s-au tot desfasurat activitati cu bloggeri in ultima perioada.

De ce se intampla asta? Pentru ca in ultimele 2-3 luni, bloggerii din Prahova au aratat ca se poate, ca pot face treaba si ca sunt pusi pe treaba. Trebuie sa recunosc ca am ramas si eu uimit de cateva ori, vizavi de aceste actiuni proactive ale blogosferei locale.

Inca nu m-am uitat pe lista participantilor, sa vad cine a confirmat si cine nu. Eu sper la o prezenta cat mai numeroasa, asa cum sper ca unii sa lase deoparte orgoliile personale si sa participe si ei.

Acestea fiind spuse, nu mai ramane decat sa va prezint afisul evenimentului, e cu pesti, deci imi place si sa va reamintesc sa lasati o confirmare si pe la Kriogen pe blog:

 

One comment

Comments are closed.