Audiobook GRATUIT: Scapa de frica de a vinde de Eusebiu Burcas

Posted by

Zilele acestea domnul Burcas tocmai a anuntat ca pune la dispozitia celor interesati un audiobook gratuit dedicat celor care nu reusesc sa vanda sau nu reusesc sa vanda atat cat ar vrea. Asa ca audiobook-ul de mai jos isi propune sa te invete cum sa ajungi sa ai parte de contracte platite corect, de recomandari fara a le cere si de a putea alege clientii intr-un mod cat mai profitabil.

Pentru a putea acceesa audiobook-ul mergeti pe acest link pentru a va inregistra si apoi veti primii pe e-mail parola pentru a accesa fisierele autiobook-ului. Mai mult decat atat exista si un concurs cu premii importante pentru cei care vor sa promoveze si sa recomande mai departe acest audiobook.

 

Concurez pentru locul 2

V-ati dorit vreodata in viata sa castigati un concurs pe locul 2? Ei bine nu e prima oara cand imi doresc asta pentru ca premiile de pe locul 2 sunt mai importante decat cele de pe locul 1. De fapt nu valoarea premiului conteaza atat de mult ci modul in care poti sa fructifici respectivul premiu. De exemplu nu mi-ar fi util sa castig o salupa neavand nici un lac in apropierea locului unde traiesc si probabil mi-ar fi mult mai utila o motocicleta chiar daca valoarea ei ar fi mai mica.

Asadar concurez pentru cartile puse la dispozitie in acest concrus dar pentru a nu va mai tine mult in tensiune iata mai jos care sunt premiile.

🔶 Premiul 1: 1 x  sedinta coaching de 60 de min cu Eusebiu Burcaș in valoare de 790 lei

🔶 Premiul 2: Pachet 13 cărți (Banii. Stăpânește jocul: 7 pași simpli spre libertate financiară, Principii – Învață să obții cât mai mult din fiecare efort pe care îl depui!, Regula 10X: Singura diferență dintre succes și eșec, Lansarea. Formula secretă a unui milionar pe Internet, Captivat: Cum să creezi produse care formează obișnuințe, Mitul antreprenorial: De ce nu funcționează majoritatea micilor afaceri și ce e de făcut în această privință, Metoda GTD. Arta productivităţii fără stres, Automatizarea clienţilor. Cum să creezi o companie pe bază de abonament în orice domeniu, Alege-te pe tine însuţi. Fii fericit, fă milioane, trăieşte visul, Instrumentele titanilor: tacticile, rutinele și obiceiurile miliardarilor, figurilor publice și artiștilor de talie mondială, 4 ore – CORPUL. Nu este niciodată prea târziu să te reinventezi!, Pitch de mare succes – Tot ce trebuie să ştii despre dezvoltarea afacerii, încheierea acordurilor, Munceşte eficient)

🔶 Premiul 3:  1 x  sedinta coaching de 30 de min cu Eusebiu Burcaș in valoare de 450 de lei

Desigur o sedinta de coaching ar prinde bine oricui, dar cum eu am deja un coach cu care lucrez si cum probabil o sedinta de coaching suplimentara nu ar aduce prea multa valoare (sunt incapatanat si tot ce stiu eu fac si cum ma duce pe mine capul) atunci cu siguranta ca m-ar ajuta mult mai mult cartile.

Asadar daca crezi ca te intereseaza acest audiobook atunci il poti accesa aici.