Uneori imi ia si 2 zile sa ascult un podcast

Posted by

Desi stiu multi prieteni care asculta podcasturi eu unul nu reusesc deloc sa gasesc momentele potrivite pentru acest lucru. Teoretic am posibilitatea sa il pun pe fereastra cealalta si sa se derulze acolo in fundal in timp de lucrez. Problema e ca dupa aproximativ 10 minute nu mai aud nimic creierul meu concentrandu-se pe ceea ce fac. Cu masina merg destul de rar si atunci de obicei nu sunt eu la volan deci pot sa fac alte lucruri utile de pe telefon si alte momente de timp liber nu prea am.

Daca am un webinar important pe care chiar vreau sa il ascult de multe ori sta 2-3 zile deschis intr-o fereastra de browser si ascult asa bucatele din el pana reusesc sa ajung la capat. Mai dau play, mai dau inapoi ca mi se pare interesanta ideea dar nu am prins-o de la inceput si tot asa. Cumva creierul meu e obisnuit sa munceasca in liniste, nici macar muzica nu ascult atunci cand lucrez si cumva inca de pe vremea liceului m-am obisnuit asa.

Problema e ca am decis cumva sa fac cateva schimbari in viata mea si aceste schimbari implica si ascultarea de mai multe podcasturi. De fapt vreau sa am in jurul meu oameni de calitate si am inceput incet incet sa ii dau la o parte pe cei care refuza sa evolueze. Chiar am de gand sa las niste oameni in urma si sa petrec mai mult timp in jurul celor de la care am de invatat. Mai bine sa fiu eu cel mai prost intr-un grup de oameni destepti decat invers, credeti-ma asta e calea pentru a evolua, sau cel putin eu cred asta.

Am intrebat si pe facebook cand si in ce conditii asculta altii un podcast, multe dintre aceste metode din pacate nu mi se potrivesc. Oricum daca aveti recomandari de podcasturi pe care le ascultati lasati-le in comentarii. Nu promit ca le voi putea asculta dar macar o sa ma straduiesc.