Bancuri despre Valea Prahovei

Posted by

trafic_valea_prahovei Atat vara, cat si iarna, foarte multi bucuresteni si nu numai, se retrag spre statiunile montane de pe Valea Prahovei. Din pacate, ei sunt prea multi si drumurile prea putine, iar rezultatul este unul predictibil. Cand stai 10 ore in masina cu prietenii, ce poti sa faci? Spui bancuri; si cum bancurile spuse de prietenii tai sunt deja rasuflate, nu ramane decat sa inventezi altele. Asa apar bancurile despre Valea Prahovei.

Cea mai mare parcare din lume

Doi cersetori la un semafor, discuta despre afacerea lor, spun ca ar face mai multi bani intr-o parcare. Unul din ei intreaba:

– Stii care este cea mai mare parcare din Romania, unde am putea face usor foarte multi bani?

– Nu, raspunde celalalt, sticlindu-i ochii la cuvantul bani.

– DN1.

Revelion drive-in pe Valea Prahovei

Pe 31 decembrie, pe la pranz asa, ma suna cativa prieteni sa imi spuna ca vor sa plece asa de nebuni, spre partie, sa faca revelionul acolo.
Eu ii intreb iscoditor:

– Sunteti siguri? Si cazare?

– Da plecam de azi si ajungem la anul, se aude o voce mai indepartata de microfonul telefonului.

– Cum adica ajungeti la anul? intreb eu. Nu aveti nevoie de cazare?

– Pai, Valea Prahovei este singurul loc din lume unde se organizează revelioane drive-in, nu ne mai trebuie si cazare…

Cu copilul pe Valea Prahovei

Foarte multi pleaca la munte cu toata familia. Foarte gresit ca fac asta. Lasati copii acasa, e foarte posibil ca, pana ajungeti la munte, acestora sa le ramana mici costumele de schi.

Cei care au fost cel putin o data pe Valea Prahovei, acum sunt pregatiti si cumpara copiilor costume de schi cu 2-3 numere mai mari inainte de plecarea spre munte.

Porsche de Valea Prahovei

Cei de la Porsche au creat un model special pentru cei pasionati de munte. Acesta, pe langa uzualele dotari 4×4, ABS, ESP, vin si cu un mod de conducere special, numit Valea Prahovei. Acest mod de condus comuta cutia de viteze pe un pivot auxiliar care are doar 1/4 din viteza intai si putin din marsarier.

Guvernul vrea sa introduca o noua proba la obtinerea permisului auto

Majoritatea celor din guvern au propus o lege prin care cer introducerea unei noi probe, in vederea obtinerii permisului de conducere. Spun ca nu ajuta cu nimic cunoasterea regulilor de circulatie si experienta capatata in poligon pentru condusul prin Romania. Astfel, au decis sa introduca o noua proba, numita sugestiv Valea Prahovei. Deci, incepand de la anul, examenul va contine trei probe: sala, traseu si … Valea Prahovei.

2 comments

  1. Parca nu sunt asa faine bancurile cand le citesti. E mai misto sa vezi omul cum gesticuleaza. :-))

    PS: Eu nu bifez „Notify me of followup comments via e-mail” si totusi de ce primesc mail?!

  2. E un mail de multumire ca ai comentat si vine doar o singura data. Cel de la bifa iti va trimite mailuri de cate ori cineva comenteaza la articol.

Comments are closed.