Barman pentru o zi la Gloria Jean’s Coffees – Ploiesti

Posted by

Va spuneam, in urma cu cateva zile, ca Gloria Jean’s Coffees, impreuna cu aproximativ 10 bloggeri ploiesteni, pregatesc o actiune umanitara, in urma careia sa putem strange ceva bani pentru a ajuta pe cei care de Craciun nu sunt atat de norocosi si au nevoie de ajutor din partea comunitatii.

Asadar, Joi, 18 decembrie, bloggerii din Ploiesti vor intra in ture in rolul de barista (eu prefer termenul de bartender) si va vor servi una din cele mai delicioase cafele din Ploiesti. Inca nu stiu sa va spun exact pe la ce ora ma puteti gasi pe mine „la job”, dar promit sa revin cu un update la articol imediat ce aflu ora.

Actiunea se numeste „O cafea = o fapta buna” si tot profitul, cat si tips-urile incasate in aceasta zi vor merge catre ajutorarea familiei Licu, din Plopu, o familie formata din 14 membri, dintre care 9 copii, cu varste intre 8 luni si 15 ani, a caror casa a ars in urma unui incendiu in ziua de Florii a acestui an. Acestia locuiesc in prezent in 2 camere ale Ocolului Silvic Plopu, in conditii precare, iar veniturile celor 2 parinti nu sunt suficiente nici macar pentru a intretine familia, cu atat mai putin pentru a-si reconstrui casa.

Probabil va intrebati de ce o cafenea se implica in viata comunitatii locale. Nu am sa va raspund eu, ci am sa va dau mai jos raspunsul Nicoletei Dragnoiu – manager de operatiuni Gloria Jean’s Coffees Romania:

„Pentru noi, e foarte important să ne implicăm activ în viaţa comunităţii din care facem parte. Business-ul nostru este format din oameni, în primul rând, şi înţelegem că există printre noi şi familii defavorizate. E de datoria noastră, a tuturor, să îi ajutăm şi pe ei. Noi îi putem susţine punând semnul egal între produsele noastre şi bucuria lor. Toate produsele din cafenea (băuturi calde, reci, prăjituri, căni, ciocolată) vor putea fi achiziţionate joi, iar sumele obţinute vor fi donate familiei Licu. Ne-am gândit să implicăm şi o parte foarte activă a comunităţii noastre, tinerii bloggeri din oraş, şi împreună să promovăm şi să transformăm evenimentul într-un succes!”

Daca vrei intr-adevar sa faci o fapta buna, dar si sa bei o cafea preparata cu drag de bloggeri, atunci te invit joi, pe 18 decembrie, in intervalul 11:00-20:00, la cafeneaua Gloria Jean’s Coffees din Afi Palace Ploiesti, intrarea Iris.

gloria-jeans-coffees

Daca ai un blog, dar totusi nu faci parte dintre cei care se vor implica activ in aceasta campanie, poti sustine actiunea noastra printr-un articol pe blogul tau. Promit ca dupa aceasta aventura cu parfum de cafea, sa colectez toate aceste link-uri catre articolele voastre, intr-un articol separat, pe blog.

2 comments

Comments are closed.