Bloggeri, ieri ati fost minunati!

Posted by

Nu stiu sincer cu ce sa incep; acum cateva zile eram sigur ca o sa va povestesc despre experienta mea de o zi ca barista si despre ce am invatat eu despre facutul unei cafele extraordinar de bune, in cadrul programului de voluntariat de la Gloria Jean’s Coffees, dar dupa tot ce s-a intamplat ieri, parca nu mai imi vine sa va vorbesc despre asta.

Cum spunea si Alexandra, nu am cuvinte pentru titlu, nu am cuvinte suficiente nici pentru articolul care trebuia sa fie despre mine (ca asa sunt eu, mai egoist de felul meu), dar odata asezat in fata tastaturii, am decis ca articolul asta sa fie despre voi, despre acei bloggeri care s-au implicat in campanie si care au sustinut campania, pentru ca ieri ati fost de-a dreptul minunati. Ieri eu am fost mic, in comparatie cu voi, iar faptul ca am scris pe blog sau am servit niste cafele este egal cu zero.

Nu am avut timp sa citesc ce ati scris, daca ati scris, pana la urma, dupa o zi atat de obositoare pentru toti, parca nici nu mai conteaza atat de mult asta. De aceea nu o sa pun link-urile catre articolele voastre, ci catre bloguri.

In primul rand, vreau sa multumesc celor 8 bloggeri care s-au implicat direct in campanie: John, Alexandra, Adita, Adelin, Robert, FidoAlexandru si Mihaela.

Apoi tin sa multumesc unui blogger care habar nu am cine este, dar care a fost alaturi de noi si de campanie toata ziua si care a fost atat de activ pe facebook, incat la un moment dat m-am intrebat daca nu e si el undeva ascuns intr-un colt al cafenelei – e vorba de Bogdan Dinu, pe care chiar astept sa-l cunosc la urmatorul nostru blog meet.

Continui cu multumirile catre grupa de Informatica anul II de la UPG, care in frunte cu Alexandru siMihaela au venit cu o idee extraordinara: au colindat pe la profesori si au strans bani pentru familia pe care vrem sa o sprijinim din Urlati. Si, credeti-ma, ca atunci cand au venit sa intre pe tura lor si ne-au spus „Stiti, noi am fost cu colindul pe la profesori si am venit cu aproximativ 400 de lei donatii„, ne-au cam picat la toti fetele si am vazut reactii de genul „Ce-au facut?!?!?!” privind oarecum cu invidie si admiratie gestul lor, ca de, noua nu ne-a trecut prin cap. Jos palaria!

Multumim si profesorilor care au donat, in frunte cu doamna profesoara de matematica Alina Valcu, care a facut o donatie considerabila.

Multumim si celor 5 barista profesionisti, care au avut rabdare sa ne explice o parte din secretele muncii lor de zi cu zi, dar si managerului lor, fara de care toate acestea nu s-ar fi intamplat.

Merg mai departe cu multumirile si catre cei de la Asociatia de Sprijin a Romanilor, dar si companiilor care, asa cum au putut, au decis sa se implice si ele in proiectul nostru:  Cartrans, Rad Proauto, Start Gym, Arceda Clinic, Kaproni, Rineea Clean.

Per total, am inteles ca s-au strans peste 1000 de euro, peste asteptarile tuturor. Iar asta, cu efortul celor de mai sus si poate si al altora, de care din neatentie poate am uitat.

Cum a fost in rolul de barista? Minunat. Poate am sa va povestesc odata despre asta, dar acum nu mai pare asa important asta, va las doar o poza cu mine in incheiere.

20141218_113242

Comments are closed.