Black Brain Day by Brain Host

Posted by

brainhost Compania Brain Host, lider prahovean in domeniul gazduirii web, vine cu reduceri de 50% la pachetele de hosting, cu ocazia celui mai mare eveniment de reduceri de peste an, Black Friday. Astfel, pachetele Silver, Gold si Platinum Brain costa doar 23.46€, 30.72€ respectiv 56.82€ pe an*.

Pentru a beneficia de aceasta reducere substantiala, trebuie sa intri aici si sa iti comanzi un cod promotional care iti ofera reducera de 50%. Atentie insa, codul obtinut prin e-mail nu poate fi folosit decat in ziua de Vineri, 23 noiembrie. Daca tot nu te-ai lamurit, iti mai explic inca o data:

cei care doresc să profite de ofertă, pot intra pe site-ul dedicat – http://blackbrain.brainhost.ro/ – unde îşi vor introduce adresa de e-mail în formularul dedicat. În urma înregistrării, va fi livrat un cod pe care clienţii îl vor putea utiliza doar cu ocazia Black Brain Day, pe data de 23 noiembrie 2012.

De asemenea, daca nu te pricepi la chestii d-astea tehnice, cu mutat website si gazduire in alta parte, cei de la Brain Host iti asigura suport gratuit si practic il transfera ei in locul tau, astfel incat tu nu trebuie sa ai grija mutarii datelor tale.

Oferta presupune o reducere de 50% la pachetele Silver, Gold şi Platinum achiziţionate pentru un an şi include trafic lunar nelimitat, IP dedicat precum şi spaţiu de stocare diferenţiat în funcţie de pachetul achiziţionat – 1 GB, 2GB sau 4GB. Aceste pachete vin cu un plus oferind posibilitatea inregistrarii gratuite (pe o perioada de 1 an) a unui domeniu cu una dintre extensiile: .ro, .com, .net, .org, .info şi .eu.

Daca tot nu te-ai lamurit despre oferta lor si ai nevoie de mai multe informatii, ii poti suna la  0344.080.005 sau 0735.183.758. Eu zic ca merita din plin oferta lor, mai ales ca eu platesc intr-o luna mai mult decat ai plati la ei pe un an de zile la pachetul Silver Brain. Ia-ti codul acum si fix peste o saptamana beneficiaza de reducerile despre care ti-am spus mai sus.

3 comments

  1. Cred ca au in vedere clientii noi care vor sa se convinga se serviciile de calitate pe care ei le ofera si nu cei care deja sunt clienti ai companiei.

  2. eu ii recomand, fiindca am avut o colaborare de un an foarte buna si acum mai am un an… si probabil vor mai fi si altii!

Comments are closed.