Inaugurarea Ploiesti Shopping City

Posted by

 Astazi a avut loc inaugurarea Ploiesti Shopping City, cel mai mare mall regional din sudul Romaniei si cu cel mai mare cinematograf din Romania, dupa cinematografele din Bucuresti. Prin urmare, de azi, ploiestenii au unde se distra si unde isi face cumparaturile de la firme de renume, fara a mai fi nevoiti sa piarda timpul pe drumul pana la Bucuresti.

Daca de mall puteti beneficia inca de azi, pentru cinematograf mai trebuie sa asteptati pana in luna decembrie, cand se va deschide si acesta.

In deschidere au vorbit Anca Damour – General Manager Carrefour Property Romania, Tiberiu Smaranda – Retail Development New Europe Property Investments (NEPI), Andreea Mihai – Director Marketing Carrefour Romania, Corina Toma – Director Centrul Comercial Ploiesti Shopping City.

Despre Ploiesti Shopping City, Tiberiu Smaranda spunea: „Avem placerea de a inaugura primul centru comercial regional din Prahova, considerat unic pentru intreg mediul de retail romanesc, atat prin designul de inalta calitate, cat si prin prisma mixului de chiriasi atent selectionati.

Despre mall-ul inaugurat azi la Ploiesti, va mai spun doar cateva cifre, pentru ca trebuie sa-l vizitati si sa va convingeti cu ochii vostri de restul:

  • Investitia totala estimata este de 65 de milioane de euro
  • Suprafata totala inchiriabila este de 55.000 mp
  • S-au creat 1000 de locuri de munca
  • Detine cel mai mare cinematograf din afara Bucurestiului si are 12 sali de proiectie operate de Cinema City
  • Sunt peste 100 de magazine si branduri internationale de renume: Zara, H&M, Pull&Bear, Breshka, Stradivarius, Orsay, Office Shoes, Benvenuti, Leonardo, Otter, Bamboo, Vodafone, Sephora, Flanco, Altex.
  • Parcarea este gratuita si cuprinde peste 2000 de locuri de parcare.

Pentru ca am reusit sa demonstram ca putem fi o comunitate faina, bloggerii ploiesteni au fost si ei invitati la acest eveniment si, desi ora nu era cea mai prielnica participarii la eveniment, cativa bloggeri au fost totusi prezenti la fata locului: Mihalcea Nicolae, Ana Musat, Dana Schiopu si Adrian Rotaru.

Desi nu am multe poze, va las sa va bucurati de cele cateva care au iesit mai ok:

One comment

  1. Mă bucură prezenţa acestui mall în Ploieşti şi sper ca până la finalul anului să apuc un film la Cinema City.

Comments are closed.