Blogal Initiative lansează azi prima campanie către blogosferă

Posted by

Domnul Chinezu s-a ţinut de cuvânt și, așa cum a promis la Sibiu, la Social Marketing Conference, a lansat prima campanie prin Blogal Initiative astăzi dimineaţă. Aşa cum ştiam deja de atunci, clientul este BCR, iar campania se vrea una mai neconvențională, la fel ca şi revista Biz, care este şi ea partener oficial în această campanie.

Dacă pana acum ceream susținerea bloggerilor prahoveni pentru ca eu să câștig, de data aceasta o să vă cer implicare, creativitate, pentru că oricare din voi poate câştiga premiile de care vă voi vorbi mai jos. Deci haideţi să demonstrăm ca suntem o forță în Prahova şi nu numai. Doar că, de data aceasta vom demonstra forţa prin numărul de articole, bloguri implicate în campanie şi toate cele.

Si dacă tot v-am vorbit de premii, haideți să vedem cam ce puteţi câştiga:

 • Premiul 1: 1500 de euro
 • Premiul 2: 2 iPad-uri de 16 G
 • Premiul 3: 8 smartphone-uri HTC

Eu zic că sunt destul de atractive, nu? Ce trebuie sa faci pentru asta? Să scrii un articol sau mai multe, prin care să promovezi un produs BCR, şi nu este unul oarecare, este unul de #refinantare, și lucruri precum creativitatea sau implicarea în această campanie pot fi bile albe care să te ajute să câștigi.

Campania se desfăşoară în perioada 6 iunie – 4 iulie, dar să nu ziceţi că aveţi destul timp pentru a scrie un articol, aveţi destul timp pentru a începe cât mai repede şi a vă implica atât de mult încât succesul și câştigarea unuia din cele 11 premii să fie asigurate. Ce ziceți prahoveni, le luăm jumătate din premii? Ca să arătam ce tari suntem noi?

De asemenea, pentru a nu fi pierdut prin iţele internetului, dă un mail pe contact AT blogalinitiative.ro și spune-le că vrei să fii implicat în campanie, în felul aceasta vei primi mai multe date despre produsul BCR și poate așa iţi vin idei despre cum ai putea să fii mai bun decât ceilalți participanţi.

Nu uita nici să promovezi pe facebook şi twitter capodoperele tale legate de campanie, pentru că şi asta ar putea conta la rezultatul final şi punerea ta înaintea celorlalţi concurenţi. Pe twitter există hashtag-ul #refinantare pe care sper să văd idei cât mai faine despre cum poți să te refinanțezi.

5 comments

 1. Refinanțare. Adică ei plătesc pentru tine, tu devii sclavul lor pentru că tocmai ai fost transferat de la burghezul anterior, ei mai tipăresc niște bani pentru tine și alții care mai vor credite și pe urmă ne plângem de milă că e inflație. E ca și cum te-ai plânge că e poluare. Rezolvarea e tot pe aceeași idee!

  AVE!

 2. Deci te-am lasat cu Lyoness-ul ca am zis ca hai poate ai ceva impotriva MLM-urilor, si eu am uneori. Dar cred ca e cazul sa pui mana si sa scrii despre campania BCR, hai fara comentarii si intrebari, si pui si link catre articolul asta ca sa vad articolul tau prin trackback.

  Fara discutii sau intrebari. Ca prea esti mofturos si carcotas in ultima vreme.

 3. Băi, eu în general am ceva împotriva tuturor care au impresia că lumea este formată din sclavii lor. Aici sunt incluse BINEÎNȚELES ȘI băncile.

  Despre biserică nu scrii nimic? Am chef de scandal! 😆

 4. Nu faci fatza credintelor mele religioase, iti trebuie cateva vieti in atlantida si inca cateva sute de vieti de atunci pana acum. Nu ai nici o sansa sa discutam despre lucruri pe care mintea ta nici macar nu le poate imagina.

  Mergi pe libris.ro la categoria spiritualitate, citeste 80% din cartile de sunt afisate acolo, mai citeste inca 20% care nu-s pe siteul ala, si apoi vi si vorbim despre asta.

Comments are closed.