UTOK aduce magia Sarbatorilor in sectia de Oncologie a Spitalului Fundeni

Posted by

Un gest frumos, inceput din blogosfera la chemarea lui Cristi, un gest la care bloggerii si-au pus la bataie spatiile de reclama, iar companiile au avut curajul sa ne sustina in initiativa noastra.

Astfel, cei de la UTOK au oferit copiilor de la sectia de Oncologie a Spitalului Fundeni cate o tableta personalizata cu aplicatii educative preinstalate. Astfel, fiecare copil are acces la sute de mii de aplicatii, lectii educative si posibilitatea de a-si dezvolta apetitul pentru cunoastere si inteligenta.

 “Ma bucur ca imi sunteti alaturi in acest final de an. Copiii au nevoie sa afle lucruri noi, sa invete si sa invete prin joaca.”, a declarat Alina Iatan. “Copiii ne dovedesc inca o data ca sunt cei mai receptivi in ceea ce priveste tehnologia. Ne bucuram sa vedem ca tabletele intra foarte usor in viata lor si ca functiile sunt asimilate extrem de repede. Desi copiii din aceasta sectie sunt aici pentru a urma un tratament, consideram ca in timpul liber fiecare dintre ei se va bucura de tabletele UTOK si de aplicatiile preinstalate.”, a completat Cristina Bartan, Marketing Manager UTOK.

De bucuria adusa de Sarbatori copiilor din sectia Oncologie, este responsabil si Cristian Manafu, alaturi de 60 de bloggeri, care au dedicat o parte din site-urile lor cauzei de constientizare a necesitatii tehnologiei in viata copiilor de la Spitalul Fundeni.

Despre UTOK. UTOK surprinde fanii tehnologiei prin smartphone-uri si tablete caracterizate prin specificatii de top si accesibilitate. Printre modelele de succes se numara puternicele smartphone-uri Dual SIM UTOK 5008 si UTOK 500Q HD si UTOK i800, prima tableta din gama cu sistem de operare Microsoft Windows 8.1 si UTOK i700, tableta performanta cu procesor Intel® Atom. Pe langa gama performanta, UTOK aduce consumatorilor de tehnologie beneficii precum 5 ani garantie, filme, seriale si emisiuni gratuite timp de o luna, 100 de carti incluse gratuit in fiecare tableta si smartphone si acces la 20 de milioane de melodii timp de o luna.

DSC_8314