Bloggerii din Ploiesti au iesit la baschet

Posted by

Bogdan Cojocaru a lansat provocarea si, cum ne prindea bine ceva miscare, ne-am alaturat mai multi. Eu mai mult pentru a face galerie decat pentru a juca efectiv baschet pentru ca, desi imi place acest joc, stiu ca Dana era pasionata de baschet pe vremuri, i-am si cumparat la un moment o minge in incercarea de a o impresiona mai mult (si cred ca a mers, de vreme ce cativa ani mai tarziu s-a casatorit cu mine). S-au jucat 3 sau 4 meciuri, la ultimul meci am zis ca pot sa fiu si eu acolo pe teren, sa nu zica lumea ca am venit degeaba si am dat cateva cosuri, din pacate toate anulate de nu stiu ce regula a patratului magic.

Au mai participat la aceasta intalnire sportiva George („Dima”), Iulian, Tibi, Livia, Catalin si Bogdan. I-am pus aici in ordinea numerelor de pe tricou. De pe tricoul meu, ca nu am reusit sa vad numere pe tricourile lor.

Am apucat sa stau putin la vorbe cu George, cu colega Liviei si cu restul pe rand, care cum se mai tragea la umbra. Am inteles ca George pregateste un eveniment, dar e mare secret asupra lui. Am tot incercat sa-l descos pana mi-a zis ca nu e pentru bloggeri si atunci m-am desumflat tot dintr-o data. Stati linistit, burta a ramas. Le-am spus ca pregatesc si eu un eveniment in offline in curand, dar ca mai am de gasit sponsori si cateva chestii organizatorice – #phbcc-ul ala de tot ii fac eu teasing pe twitter.

A fost interesant sa vad ca Livia povesteste de noi, bloggerii, prietenelor ei. Sper eu ca lucruri de bine, desi la prima impresie parea ca ma vorbise cel putin pe mine mai de bine decat meritam.

Am aflat o chestie noua, dar nu va spun despre ce e vorba ca mi-e rusine ca nu m-am prins pana acum de ea. Uneori se pare ca totusi mai imi scapa lucruri interesante care se intampla in blogosfera prahoveana.

Si la final pozele, facute bineinteles cu o tableta Samsung Galaxy Tab 2 de 7.0 inchi (asta e publicitate mascata):

3 comments

  1. Ti s-a parut ca jucam atat de bine incat sunt o valoare pentru baschetul local si trebuie musai sa joc?? :))

Comments are closed.