Concurs: Cum te distrezi in timpul liber?

Posted by

 Saptamana aceasta, pentru ca e vara si mai ales ca majoritatea dintre noi am avut o minivacanta de 3 zile, m-am gandit sa abordez o tema mai lejera, si anume, cum te distrezi in timpul liber. Si stiu cum e cu problema timpului liber care nu exista aproape niciodata, dar totusi eu am reusit cel putin sa-mi programez cateva activitati care tin absolut de placerea mea personala si pentru care imi fac timp pentru ca sunt acolo in program.

De exemplu, sambata si duminica dimineata ma duc la dansuri, cam o data pe luna ma duc la Bucuresti la AFI nu pentru cumparaturi, ci pentru a manca o pizza si a ma uita la un film bun la IMAX. De asemenea, din cand in cand mai scap pe la cate o piscina, parc acvatic, baltoaca de la ploaie in fata blocului, desi iar mi-e ca trece vara asta si nu ajung la WaterPark Otopeni.

Deci cum va petreceti voi timpul liber? Si ma refer la activitati recreative in outdoor mai mult, decat stat in casa si citit o carte.

Si pentru ca e vorba de concurs, saptamana aceasta voi oferi castigatorului un banner de 125×125 pixeli in sidebar timp de o luna si un stick de 4Gb pe care Hesu a dorit sa-l reportam ca premiu saptamana aceasta.

Cel care vine cu cele mai interesante ideei de a petrece timpul liber ia bineinteles premiul de saptamana aceasta. Concursul se incheie sambata seara la 23:59, iar duminica anuntam castigatorul.

5 comments

  1. In timpul liber, imi prinde bine o plimbare pe bicicleta.

    Daca vreau ceva mai interesant, arunc o privire pe site-urile de reduceri. M-am simtit bine jucand biliard pe bani putini, sau mergand la cursuri de dans.

    Pentru distractii la reducere, da’ scumpe, am ales scolile de soferi. Am facut A-ul pe care mi-l doream. D-ul care imi starnea curiozitatea. Iar orele de condus pt C si CE o sa le fac cand o sa am timp liber.

    Am mai vazut zbor cu avionul. 😀

  2. Cum imi petrec timpul liber: pai vorbim de saptamana aia in care vine stickul pe care Hesu l-a donat cu atata generozitate. Il folosesc sa copiez niste minuni de pe un laptop pe care vreau sa il vand. Stickul mi-ar fi extraordinar de util pentru a transfera date pe noul laptop. Asa ca eu muncesc in timpul meu liber, sigur, daca imi dati ocazia;-)

Comments are closed.