Blogging 121

Posted by

Dupa intalnirea de acum cateva saptamani cu Bogdan, am zis ca sunt benefice astfel de intalniri si ca isprava trebuie repetata. Asa ca imi doresc ca in urmatoarea perioada sa ma intalnesc la discutii cu bloggeri din Bucuresti si Ploiesti, in limita timpului disponibil, bineinteles. Nu am o tema anume de discutie, dar in general acestea vor fi axate pe blogging, afaceri, colaborari si alte chestiuni de genul acesta.

Pentru cei care sunt din Bucuresti, ne putem vedeam in intervalul luni-vineri, fie in pauza de masa in zona Calea Floreasca, fie in Promenada. De asemenea, in acelasi interval, luni-vineri, dar seara, ne putem vedea in zona Garii de Nord.

Pentru cei care sunt din Ploiesti, ne putem vedea in weekend, nu prea conteaza locatia sau ora, ca ma pot deplasa usor cam oriunde in Ploiesti.

Daca esti din alta localitate…. lasa un comentariu, ca poate, cine stie, verific lista cand ma plimb prin tara si ne vedem, oricum pare o treaba mai complicata.

Cei care sunt doritori sa stam de vorba la o bere, ma pot contacta pentru a stabili o ora si o locatie. Sper ca cei cu care am tot discutat ca ne vedem de cateva luni de zile si nu am apucat inca sa ne vedem, sa nu ma urecheze prea tare – am sa ma vad si cu ei.

E bine sa te gandesti dinainte de ce vrei sa stam de vorba si cam care ar putea fi temele abordate. Daca vrei doar sa bem o bere si sa-l barfim pe Zoso (nu mi-a venit alt nume in cap, nimic personal), atunci eu zic sa lasam intalnirea deoparte, ca putem bea o bere si la blogmeet.

Apropo de blogmeet-uri, nu am uitat nici de ele, dar ma gandesc ca e vara si ca multi sunteti deja plecati in vacanta, dar lucrez inca la o idee care sa se lase cu mici, bere si distractie.

Asadar, daca vrei sa ne vedem, da-mi un semn si rezolvam asta fara prea multa bataie de cap.

4 comments

  1. Zic sa incerci sa faci ceva organizat… cu mai multa lume, intr-un cadru mai profesionist… se eficientizeaza timpul.. atat al tau cat si al celorlalti.

    1. Fac blogmeet-uri la Ploiesti, nu e vorba de asta si crede-ma ca daca-s 5 nu inseamna ca ai eficientizat timpul.

  2. În Botoșani nu ajungi ?:)) Te asigur că vor veni pe puțin 10 persoane.

    1. Daca ajung iti spun. Dar nu e vorba in articol sa ma vad cu „cel putin 10 persoane”.

Comments are closed.