Blogging. De la pasiune la profesionalism

Posted by

succes personal  Sambata, 21 iulie, are loc cea de-a treia intrunire a membrilor clubului de Public Speaking din Ploiesti. Chiar daca am ratat cea de-a doua editie, de data aceasta voi participa si, de asemenea, voi pregati o prezentare. Sunt sigur ca o sa ma aleg din nou cu o groaza de critici, dar tocmai de asta ma duc –  ca sa invat si sa obtin feedback.

Intrunirea are loc la sediul Centrului de Dezvoltare Personala si Profesionala ( Soseaua Vestului, nr. 12, parter ) incepand cu ora 18:00 si va contine in program cateva prezentari ale membrilor clubului.

Pentru cei care participa pentru prima oara, accesul se face in mod gratuit, dar ar fi bine sa imi confirmati asta printr-un comentariu, ca sa existe o imagine asupra numarului de participanti la aceasta editie.

Daca data trecuta am vorbit liber, de aceasta data voi pregati o prezentare destul de interesanta pentru bloggeri pe care de altfel ii si invit sa participe la aceasta editie. Prezentarea se numeste „Blogging. De la pasiune la profesionalism„, in care voi vorbi despre cum sa iti promovezi blogul, despre cum sa inveti sa oferi, despre cum sa inveti sa ceri, despre cum sa inveti sa ai rabdare si despre multe alte lucruri pe care le-am invatat in ultimii ani.

Eu, oricum, sunt pus serios pe treaba in aceasta directie, pentru ca suntem cel putin 3 care vom vrea sa stam in iarna in fata la Social Media Snow Camp 2012 si, desi stiu ca este foarte greu pentru a obtine un loc alaturi de ceilalti speakeri, pentru mine consider ca este mai greu sa invat sa-mi controlez emotiile si trebuie sa invat sa fac asta inainte de a cere acel loc; pentru ca in general, cand imi doresc ceva, obtin, dar vreau sa ajung in punctul in care cred ca am ceva de oferit, ca sa pot sa cer acel loc.

Astfel ca, dragii mei bloggeri din Ploiesti, va astept sa veniti la club. Veti avea ocazia sa dati cu pietre pentru fiecare greseala, tremurat sau imperfectiune a prezentarii mele. Si va fi ok, ca pentru asta mergem acolo, sa fim criticati. In plus, dincolo de exercitiu, promit ca prezentarea sa fie interesanta.

Aveti detalii si aici despre eveniment.

6 comments

  1. Vi, asisti la ce greseli fac ceilalti, ii critici, daca ai curaj prezinti si tu si primesti criticile de rigoare. Mai e si Claudius Donciu care isi noteaza fiecare greseala pe care o facem. Invatam unii de la altii pe scurt.

  2. Din păcate nici eu nu pot să vin, asta pentru că ora târzie nu-mi permite. Poate cu alte ocazii… 😀

  3. Imi pare rau, dar eu nu cred ca pot participa, maine avand stabilita iesire cu bicla iar si chiar daca revin acasa pana la ora aia, voi fi prea obosit probabil sa mai scot vreo vorba, ori sa vin asa doar de dragul de a veni fara sa te critic pentru fiecare greseala…ar fi pacat 🙂

Comments are closed.