Blogroll goodies: Stick USB 8Gb Orange Millidge

Posted by

goodies Dupa cum stiti, saptamanal ofer ceva celor care ma au in blogroll. Am inceput saptamana trecuta cu un alt stick de memorie si continuam deocamdata in aceeasi idee cu un stick de la Orange al unui personaj foarte indragit si pe care il stiti din reclame.

Saptamana aceasta o sa va pun sa-mi ziceti insa ce va place cel mai mult la cele doua personaje din reclama Orange si care dintre cele doua este preferatul vostru, Millidge sau Doig.

Coditiile de participare deja le stiti de la editia de saptamana trecuta, dar pentru orice eventualitate vi le mai spun si azi:

  1. Sa ai un blog.
  2. Sa ai in blogroll blogul Haotik.ro .
  3. Sa lasi un comentariu in care sa raspunzi la intrebarea de mai sus si bineinteles sa completezi blogul in campul url.

Multumesc celor care au participat saptamana trecuta si sper sa se inscrie din nou in competitie. Oricum, am dulapul plin de tot felul de chestii, chiar si o pereche de catuse, asa ca o sa tot avem goodies pentru voi.

UPDATE: Castigatoarea este Daniela Cristina

13 comments

  1. Mie imi place de cel mai mic, nu stiu care este numele lui, cred ca Doig, e mai amuzant si face toata reclama 😀

  2. Mie imi plac ambele persoaneje, ce s-ar face Millidge fara Doing si vice versa? Imi place mai mult de Doing. O da, si de gura celor doua personaje.

Comments are closed.