Mini-vacanta la Constanta (ziua 1)

Posted by

constanta Asa cum va spuneam in urma cu o saptamana, sunt pentru 3 zile in vizita de lucru, adica un fel de mini-vacanta la Constanta. De fapt, hotelul unde sunt cazat este in Mamaia, asa ca o sa ma tot plimb intre Mamaia si Constanta si deja am reusit inca din prima zi sa vizitez cateva obiective interesante.

In primul rand, am reusit sa tai de pe lista aia lunga, cu lucruri de facut in aceasta viata, doua lucruri, ceea ce ma face sa cred ca a fost una din zilele bune ale vietii mele. Am reusit sa vizitez delfinariul, o sa am un articol separat despre asta in seara asta sau maine, de asemenea am reusit pentru prima oara in viata sa calaresc un cal, de fapt e mult zic sa calaresc un cal, ca practic am fost plimbat cateva ture prin tarc, calul fiind tinut de capastru. Am vizitat de asemenea o gradina zoologica ce mi-a placut foarte mult, de fapt un fel de microrezervatie naturala, in care erau si animale din alte colturi ale lumii.

Dupa ce am vizitat delfinariul si microrezervatia, am continuat sa mergem pe strazile orasului Constanta si sa descoperim lucruri interesante si, spre partea de final, ne-am intors catre locatia unde ne-am cazat pe plaja, reusind alt set de poze exceptionale pe care o sa le vedeti mai jos.

Pe strazile din Constanta

In primul rand, am gasit cateva chestii interesante pe strazile din Constanta, mai o cladire veche, mai niste sfere care dadeau un aspect foarte placut locului, mai o usa de garaj aranjata intr-un mod cu totul si cu totul deosebit. Le-am pozat si le puteti vedea mai jos.

Echitatie

Asa cum spuneam, am avut azi ocazia sa merg calare. Calare pe cal, d-ala cu 4 picioare, de ajunge drept carte de vita prin restaurantele occidentale. Si prima senzatie e destul de ciudata, imi era frica ca nu cumva sa-l deranjeze cele 100 de kg ale mele si, oricat mi s-a spus sa las spatele relaxat, numai relaxat nu stateam pe el. Oricum a fost o experienta interesanta, mai ales ca Danuta isi dorea de multa vreme asta.

In caz ca esti din Constanta si vrei sa iei lectii de echitatie, 500 ron – 11 sedinte, 250 ron – 5 sedinte, plimbare pe cal 10 lei 4 ture.

Plaja din Mamaia

Destul de pustie, curata inca, am reusit sa fac niste poze care chiar mi-au placut. Nu toate sunt extraordinare, dar cateva chiar mi-au iesit, mai ales la cat „talent” am eu in domeniul fotografiei, cred ca nici nu se putea mai bine.

4 comments

    1. Abia acasa mi-a venit ideea sa ii fi pus ochi si un zambet din scoici si iesea poza si mai tare.

Comments are closed.