BlogSupport, o initiativa ce duce la cresterea blogosferei

Posted by

blogsupport Daca aveai o problema in gasirea unui hosting bun pentru blogul tau si daca vrei sa economisesti si ceva banuti, ai acum solutia perfecta oferita in cadrul programului BlogSupport.

Despre ce e vorba mai exact? Tu trebuie sa scrii lunar doua advertoriale, iar in schimbul lor primesti un pachet de hosting mentenanta de 35 de euro + TVA (43 de euro), care are tot felul de servicii incluse pentru blogul tau, pe langa clasica gazduire:

 • Back-up-ul zilnic, saptamanal si lunar dedicat;
 • Suport tehnic pentru e-mail-uri, incluzand aici si serviciile Business prin Google Apps;
 • Suport tehnic la blog;
 • Consultanta pentru utilizarea blogului si a platformei;
 • Administrarea zonelor de DNS;
 • Acces Cpanel;
 • Audit periodic pentru securitate.

Care sunt conditiile pentru care a obtine toate aceste beneficii? Pai, in primul rand, sa ai un blog mai vechi de 3 luni, sa scrii cel putin un articol pe saptamana si, in afara de acestea, sa scrii lunar 2 advertoriale pentru cei de la BlogSupport. Eu zic ca nu e rea deloc oferta, mai ales ca stiu cativa bloggeri care si-au inchis blogul ca nu mai aveau bani de hosting.

De asemenea, asa cum spuneam si in titlu, cred ca o astfel de initiativa duce la dezvoltarea blogosferei si aparitia unor noi bloguri, ceea ce in final nu poate sa fie decat de bine. Ma gandesc ca cineva isi poate incepe pe wordpress un blog, in primele 3-4-5 luni de zile incearca sa faca ceva banuti pentru un domeniu .ro/.com, dupa care se poate muta cu noul domeniu pe un astfel de pachet de hosting si nu il costa nimic. Despre strategia de inceput a unui blog cred ca am mai discutat oricum in cadrul altor articole.

Subiectele despre care se face comunicarea vor fi stabilite de comun acord si in functie de nevoile celor de la BlogSupport si vor contine maxim 3 link-uri per articol. Publicul tinta este format din bloggerii incepatori care indeplinesc conditiile de mai sus. Am uitat sa adaug ca blogurile lor trebuie sa fie in limba romana.

Voua cum vi se pare ideea?

9 comments

 1. E o super idee. Daca nu as fi avut hosting, as fi apelat cu siguranta la ei. Nu te costa nimic sa scrii 2-3 paragrafe despre ei. 🙂

 2. Utilizatori dorinici de scrieri online vor fi încântaţi să afle de această „ofertă” care pune la dispoziţie în mod gratuit hosting şi domeniu.ro. Advertorialele, cel mult două pe lună, pot fi scrise „după” ureche, sau publicate sub forma unor comunicate de presă. E o afacere bună pentru ambele părţi!

 3. Draga John,
  O mica precizare – este vorba de un pachet de monitorizare (cu o multime de servicii printre care si hosting, dar nu numai). In plus, nu include domeniu.ro. Acela este al bloggerului, nu vrem sa ne amestecam in „proprietatile” personale 🙂
  Ma bucur mult ca ti se pare o idee buna. Daca esti interesat, astept un mail pe roxana . olaru la bestwebimage punct ro

 4. Foarte frumoasa initiativa! Poate mai vedem si noi bloggeri cu pofta de scris articole, bloggeri cu intitiativa…

  Apropo, introducerea este la fel de trasa de par ca pachetele unlimited de hosting care apar tot mai des: „Începe să Economiseşti Minim 43 euro/lună” . Poti tine un blog si cu 5$ pe luna, in romania.

 5. 2 X 12 = 24 advertoriale inmultit cu x lei advertorialul si vedem ca intradevar este o afacere foarte buna … dar nu pentru blogger.

 6. 240 de euro la 10 euro advertorialul. Desi nici 10 euro nu se mai da pe siteurile de genul asta gen blogmoney.ro sau altele.

 7. In ziua de azi pentru un advertorial te sponsorizeaza multe firme de hosting. Eu am primit in schimbul unui link si advertorial gazduire de la o firma cunoscuta din RO pentru 6 luni de zile. Imi place ce fac cei de la BlogSuppot, acum ii analizez…

 8. Alexandru,
  Multumim pentru aprecieri. Daca ti se pare ok BlogSupport dupa ce il analizezi, nu exita sa ne contactezi ca sa discutam mai multe 🙂

Comments are closed.