The Bucket List (2007)

Posted by

L-am descoperit in timp ce pregateam propriul Bucket List si, pentru ca pe coperta filmului erau doua mari nume ale cinematografiei americane, Morgan Freeman si Jack Nicholson, am zis ca e imposibil sa nu fie un film bun, asa ca l-am pus pe lista cu filme de vazut. Ma asteptam la cu totul altceva, dar oricum ar fi fost un film extraordinar.

Prima parte a filmului e cam plictisitoare, sau poate ca asteptarile mele erau altele, dar jocul extraordinar al celor doi actori te va captiva oricum. Ma gandeam ca se va insista mai mult pe nebuniile pe care le fac cei doi, dar se pare ca nu a fost asa. Finalul, desi pare cunoscut inca de la inceputul filmului, este extraordinar si emotionant.

Un film caruia ii dau nota 8 (datorita faptului ca ma asteptam la mai multa actiune in film), dar care merita vazut, asta in caz ca sunt singurul care nu il vazuse. Mie, unul, mi-a placut mult.

2 comments

  1. Am vazut filmul asta de vreo 2-3 ori, il am si acum pe laptop. Este un film care poti spune ca ai ceva de invatat din el.. Mie unul, asa impresie mi-a lasat.

    1. Intotdeauna consider ca ai de invatat de la un film bun. Ca doar nu ma uit la telenovele 🙂

Comments are closed.