Prahova Blog Meet 2014 (ed. 3)

Posted by

A venit toamna, presupun ca v-ati distrat si ati calatorit mult in timpul vacantelor, dar a venit si vremea sa …. „sa trecem la treaba…” cum zicea un personaj foarte amuzant de pe la televizor. Asa ca habemus blogmeet, Prahova Blog Meet – ed. 3, daca le-am numarat corect. Si la cate editii au fost anul acesta, sunt aproape sigur ca am numarat corect.

Locatia: Club Zappa, stiu eu ca va place sa mergeti la mall, asa ca locatie mai buna ca asta nici ca se putea. Asadar, sambata, 20 septembrie, duminica 21 septembrie, ora 13:00, sunteti asteptati cu mic cu mare, toti cu blogul din dotare, la un pahar de bere, de voie buna si de distractie. Ca se stie ca, daca vorbim de Zappa, in mod clar avem parte de distractie.

Ca de obicei, o sa va rog sa-mi confirmati printr-un comentariu ca veniti. E bine sa pot anunta si eu gazdele cat mai curand posibil de un numar aproximativ de participanti. Ma astept la 10-20, dar confirmarile voastre ajuta sa avem un numar cat mai „accurate” (ca tot e la moda rom-engleza).

Daca tot confirmati, ar fi fain sa lasati, tot in comentarii, si sugestii despre topicurile pe care le vreti abordate, poate facem o mica agenda de lucru (daca pot sa ma exprim asa), in care sa avem cateva puncte pe care le considerati voi importante, in afara de ala cu facutul banilor din blog.

Nu ramane decat sa va urez spor la scris, idei bune si sa ne revedem cu bine la noua editie Prahova Blog Meet. Daca nu ai fost niciodata pana acum la asa ceva, nu te rusina si incearca sa vii sa ne cunosti, niciunul din noi nu a muscat pe nimeni pana acum.

17 comments

 1. Daca nu se iveste ceva neasteptat, semnez si eu condica de prezenta de aceasta data. Poate reusesc sa aranjez cu Adita, sa treaca sa ma ia, ca altfel sigur uit ca s-a facut ora. :))))

 2. Si mie mi-ar placea sa vin! Iar ca tema ar fi placut sa vorbim de articolele referitoare la vacante. Felicitari pentru organizare! 🙂

  1. Nu i-am anuntat, mai vad cate unu pe facebook si ii mai zic. Aditza parca zicea ca vine si el, John nu cred ca poate ca are ceva job de facut… in rest nu mai stiu, mai ziceti-le si voi.

 3. E aiurea sâmbăta aceasta … nu știu dacă pot ajunge 🙁 Poate muți evenimentul duminică dacă nu se anunță multe persoane pt sâmbătă 😀

  1. Sunt altii are nu pot Duminica la ora aia, asa ca ora oricum nu se schimba.

 4. Cred ca Vali Ovidiu are dreptate. Daca e in regula pentru toata lumea, poate muti evenimentul duminica.

 5. L-am mutat duminica, 21 septembrie tot de la ora 13:00, tot in Zappa.

 6. Nu promit, dar incerc sa ajung daca pana sambata seara vin in Ploiesti! 🙂

 7. Deci cam 10 pana acuma. Sa vedem daca se mai anunta si altii.

Comments are closed.