Buton de dislike pentru hateri

Posted by

Ieri, unul dintre cititori mi-a spus ca si-ar dori un buton de dislike la articole. Am stat, m-am gandit cum pot rezolva o astfel de problema care sa multumeasca pe toata lumea iar spiritul meu antreprenorial a venit cu o idee. Mi-a placut, asa ca am trecut imediat la implementarea ei, mai ales ca nu era ceva foarte complicat.

Asadar de azi, cine are ceva impotriva blogului, a mea, a guvernului, a ce vrea el si vrea sa dea dislike are posibilitatea sa o faca prin cele doua butoane de pe blog care permit asta. Unul este situat in partea de jos la final de articol si se refera la un articol, celalalt e pus in partea dreapta in sidebar si se refera la intregul blog.

Mai mult chiar, ma gandesc ca daca primesc de la peste 1000 de oameni dislike (ma refer la cele de la blog, nu la cele la un articol) atunci chiar nu am ce cauta in online si e cel mai intelept pentru mine sa sterg blogul, sa sterg si back-up-ul de la el si sa plec o luna de zile in Japonia sau in alt colt indepartat al globului. Si chiar vorbesc serios cu asta, chiar mi-ar da multe de gandit 1000 de dislike-uri la blog.

O scurta mentiune: Se considera ca ai dat dislike doar daca procesul respectiv a fost dus pana la capat, adica daca e cu finalizare, altfel consider ca ai apasat pe el doar din greseala si nu este validat.

P.S. Viata e scurta, merita sa te bucuri de ea, nu-ti pierde vremea cu lucruri care nu-ti plac, ignora-le si mergi mai departe pentru ca ura nu aduce niciodata nimic bun cu ea.

11 comments

    1. Asta e atat de special ca ma gandesc ca il vor implementa si altii… 🙂

    2. Da, eu sunt unul care as vrea sa-l implementez. Nu de alta, dar am observat ca foarte multi oameni sunt grabiti, chiar foarte grabiti si chiar daca le place ceva nu au timp sa-si spuna parerea. Acum citind acest articol, m-am gandit ca poate sa nu le placa si … un Dislike ar fi necesar, m-ar ajuta foarte mult sa stiu ceea ce nu le place.

    1. Pai… oferim dislike-uri cu finalizare… nu? O sa ma gandesc daca putem avea si dislike cu 2 finalizari. Redirectam butonul catre o pagina si acolo punem ceva de genu: „Daca doriti cu o finalizare apasati aici, daca doriti cu doua finalizari apasati aici” :))

  1. E chiar foarte tare, am vrut sa vad si eu despre ce este vorba si am ajuns la domnul PP. Oricum, este o idee tare. 1000 x 5… iasa 5000, a zis cineva ca nu esti bun antreprenor?

Comments are closed.