De unde luam mancare azi?

Posted by
foodpanda

 Asta este intrebarea pe care o aud zi de zi, in jurul pranzului, in momentul in care ne hotaram sa comandam ceva la birou. Si, desi avem cateva restaurante preferate de la care comandam de obicei, uneori parca am vrea sa incercam ceva nou. Pentru astfel de momente exista site-uri precum cel de la foodpanda.ro si care par alegerea perfecta, mai ales ca poti sorta mancarea dorita dupa propriile preferinte. Ai chef sa experimentezi mancarea traditionala asiatica, te duci pe site si cauti restaurantele cele mai apropiate de tine, care au bunatati cu specific asiatic in meniu.

Procedura este extrem de simpla, selectezi locatia, alegi restaurantul si faci comanda. Are de asemenea tot felul de filtre care iti permit sa vezi restaurantele care accepta si plata online, sau care au mancare pentru vegetarieni etc.

Cred ca in corporatii aceste site-uri sunt folosite destul de des, insa mi-am dat seama ca niciodata nu mi-am comandat ceva de mancare in afara de pizza si acum stau si ma intreb de ce. Ma intreb de asemenea daca exista astfel de oferte in Ploiesti, ca pana la urma chiar as incerca astfel de servicii si acasa, fara niciun fel de probleme.

Revenind la serviciile oferite de catre cei de la Food Panda, tin sa va spun ca au si aplicatie pentru mobil, atat pentru Android, cat si pentru iOS. Oricum, noi stim ca cei din corporatii au doar iPhone_, dar mai sunt si fanatici ca mine care iubesc sistemul de operare Android. Pentru a descarca aplicatia, puteti da click pe link-urile de mai sus, specifice fiecarui sistem de operare.

Un alt lucru fain este faptul ca are geolocalizare, daca ii permiti asta. A stiut si la Bucuresti, si la Ploiesti unde ma aflu, doar ca la Ploiesti a dat-o putin in bara. A gasit Aleea Scolii, dupa care a considerat ca trebuie sa fie vorba despre Strada Scolii, Bucuresti. Dupa ce am corectat eu si am pus pe harta unde sunt exact, mi-a spus clar ca nu exista restaurante in zona. Deci va sfatuiesc sa folositi site-ul doar daca sunteti in Bucuresti si cautati cate ceva de-ale gurii. Pe viitor sper sa extinda platforma si in alte orase, mai ales ca brandul, din cate mi-am dat eu seama, nu este unul local si exista si prin alte tari.

One comment

  1. Nu știam de asemenea servicii,dese ori când treceam prin București mergeam ceva până la KFC sau Mc Donalds :)) , ce a avansat lumea în ultimul timp,cattering online,bună ideea.

Comments are closed.