Calaretul singuratic (2013)

Posted by

T L-am vazut aseara. Trebuia sa ajung la alt film, dar pentru ca amicii care ma insoteau il vazusera deja, am hotarat sa mergem la Calaretul singuratic (The Lone Ranger). Aveam eu sentimentul ca este un film bun; si nu m-am inselat. Filmul este exceptional.

Batranul indian care spune o poveste, copilul care il asculta… incadrarea scenelor pe axa timpului… modul in care a fost filmat. Totul mi-a placut. Felicitari scenaristilor care au reusit sa faca dintr-un personaj destul de fad – „calaretul singuratic” – un erou pe masura. Au fost cateva mici deraieri care nu mi-au placut. Probabil captivat de poveste am ales sa cred in ea ca si cum ar fi reala, iar momentul in care calul era sus pe acoperis parca a sters putin din realitatea povestii. Pentru asta capata nota 9, desi filmul merita vazut.

Diseara ma duc la alt film de mare exceptie despre care am auzit doar lucruri bune, dar despre el o sa va spun dupa ce il vad, va las sa ghiciti in comentarii daca aveti idee despre ce e vorba. Nu am niciun premiu, dar va fi amuzant sa vedem cine ghiceste.

Va las sa vedeti trailerul filmului Calaretul singuratic, mai jos:

2 comments

Comments are closed.