Cosmote – Reclama Duckadam

Posted by

cosmote Mi-a placut ideea reclamei, insa nu si realizarea ei; citeam la Ionut cat de emotionat se simte dupa ce vede reclama aceasta. Eu va spun sincer ca, desi mi-a placut, nu m-am simtit decat vag emotionat (daca ma pot exprima asa) si e departe de Profesoara, Aurola Borealis sau Veteranul. De reclama cu Veteranul nu va mai spun ca mi se umezesc ochii de cate ori o privesc.

De data asta insa, parca lipseste sarea si piperul. Nu s-a insistat prea mult pe momentul in care copiii nu-l recunosc pe Duckadam, ma astept sincer la o continuare a povestii in care copiii afla cine este. Altfel, e doar o reclama in care niste copii se joaca fotbal si au ca portar un nene…. Cel mai bine urmariti si voi reclama si imi spuneti cum vi se pare:

P.S. As prefera sa revad la televizor reclama cu Veteranul. Nici cand a aparut nu am vazut-o prea des…. e drept ca eu nu ma mai uit la televizor si s-ar putea sa ma insel, asa ca nu ma criticati prea dur daca ma insel.

9 comments

  1. Dap, si mie mi-a lasat senzatia ca e cam trasa de par reclama asta. Pacat pentru exista un potential urias.

  2. Aia cu „oricum nu va ajuta asta, avem nevoie sa stati in poarta” suna nasol rau. Vocea pustiului e enervanta, iar sensul e stupid si usor impertinent. Ce e mai trist, ca nu pare trasa in locatie, ci in studio.

  3. Si de ce ar trebui ca niste copii de aprox. 10 ani sa-l recunoasca pe Helmut Ducadam ?

    Reclama nu e pentru copii ci pentru cei care pot sa cumpere servicii de la Cosmote si ei sunt ceva mai mari de 10 ani …

  4. Cine zice ca trebuie sa-l recunoasca. Ideea e sa transmita emotii, cum a fost cazul in „Profesoara” unde era o actrita necunoscuta in rolul profesoarei. Daca o fi fost actrita.

  5. Da si aceasta reclama este destul de emotionanta, dar cum spun si colegii de mai sus de departe este mai emotionanta cea cu Aurora Borealis.

Comments are closed.