Calatorului ii sade bine drumul

Posted by

Si legendarului cu legendele. Asa ca am plecat din nou. De data asta mai mult in vacanta, dar si cu gandul sa descopar cateva locuri extraordinare. In primele zile am de gand sa descopar cate putin din ceea ce inseamna Bulgaria. O alta Bulgaria, nu cea cu care ne-am obisnuit atunci cand mergem la mare pe litoralul lor.

Urmatoarele zile o sa le petrec in Grecia, in Thassos. Nu am de gand sa alerg iar de la o plaja la alta ca anul trecut, nu am de gand sa mai ajung la Marble Beach sau la Giola, vreau sa stau la o terasa pe plaja, cu laptopul in brate si sa incerc sa obtin un mixt intre a construi si a calatori.

Nu mi-am facut inca planuri, voi lasa sa se intample de la sine. Oricum ar fi, e foarte posibil sa va tin la curent zi de zi cu toate nebuniile pe care le fac pe acolo. Posibil din nou scuba diving, posibil si paragliding si, nu in ultimul rand, sa ma dau cu ski-jet-ul sau poate nu voi avea chef sa fac nimic din toate acestea. Ramane de vazut.

Daca aveti sugestii, lucruri interesante care merita vazute, atat in Veliko Tarnovo, cat si in insula Thassos, dati-mi de stire prin intermediul unui comentariu. In Grecia oricum am de gand sa revin la un moment dat si sa o vad de la un cap la altul, pentru ca e o tara care are multe de oferit.

2 comments

  1. Eu zic sa faci pe călătorul cit esti în vacanță si când revi faci pe blogerul calculatorist .Concediu placut !

    1. Gresesti cu o astfel de atitudine. Daca o sa plec 10 ani in jurul lumii ce fac, scriu cand ma intorc? In ultimele 3 zile am facut bani pentru a sta inca o zi aici, daca continui asa, la finalul saptamanii voi mai putea sta inca 3 zile in plus sau poate mai multe. Crezi ca e rau sa muncesti de pe plaja cu o bere alaturi si sa te bagi in apa cand ti-e prea cald dupa care sa revii la laptop?

      Te-am luat tare, mai ales ca stiu ca nu dai drumul la computer dupa ce pleci de la job si ajungi acasa.

Comments are closed.