Campina Open MTB – 8 Septembrie 2012

Posted by

 Cand e vorba de orasul meu natal, de o chestie in care sunt implicate sporturi extreme, dar si o componenta umanitara, nici nu am cum sa refuz oferta de a va povesti cate ceva despre evenimentul care are loc pe 8 septembrie, Campina Open MTB.

Inscrierea la competitie costa 50 de ron de persoana (adulti) pana la data de 31 august. Dupa aceasta data, taxa este de 70 de ron de persoana. De asemenea, pentru copii inscrierea costa doar 10 ron. Banii din inscrieri se vor duce catre Fundatia Romanian Angel Appeal in scopul ajutarii copiilor bolnavi de autism. 

Pentru competie s-au pregatit 3 trasee (A – pentru adultii avansati, B – adulti amatori, juniori amatori si avansati, C – pentru copii si family). De asemenea, gasiti pe site descrierea traseelor.

Scopul evenimentului, pe langa componenta umanitara, este de a promova Municipiul Campina si imprejurimile lui. Si va spun din proprie experienta ca merita din plin promovate.

Vazand filmarea de mai jos cu traseul pe care se desfasoara competitia, mai ca imi vine sa fac rost de un Mountain Bike si sa ma bag si eu la competitie. De asemenea, cred ca ar fi interesant sa vad o echipa a bloggerilor din Prahova care sa concureze in cadrul acestui eveniment si care sa reprezinte blogosPHera. Stiu ca avem cativa pasionati de ciclism si mi-ar placea sa ii sustinem in competitie (daca se vor inscrie).