Pe ultima suta de metri inainte de plecare

Posted by

 Zilele acestea am fost destul de ocupat cu pregatirile finale; mai am cam 36 de ore pana imi iau zborul in marea aventura. Inca nu realizez exact ce se intampla si inca nu mi-e frica; incepe usor, usor sa imi fie, dar pana acum sunt multumit ca am reusit sa trec majoritata barierelor si obstacolelor. E unul din cele mai importante momente ale vietii mele si sunt fericit, de aceea vreau sa va impart si voua din bucuria mea.

Inca se mai pot intampla multe in 36 de ore, sa deraieze trenul, sa erupa vreun vulcan care sa blocheze zborurile avioanelor sau un cutremur de mare magnitudine, in tara unde pamantul se misca tot timpul. Dar sunt optimist, am incredere in mine si stiu ca totul o sa fie bine pana la urma.

Inca mai am cateva mici probleme de rezolvat, Chromebook-ul nu are mufa RJ-45 si merge doar prin placa de retea wireless, dar este singurul device care are alimentatorul cu priza de tip japonez (cu impamantare); sper ca prizele de la hotel sa fie si ele cu impamantare, ca altfel nu voi putea folosi nici macar acest adaptor. In rest, majoritatea device-urilor le incarc pe USB si sper de asemenea ca voi gasi la aterizare in aeroport un triplu adaptor cu prize europene. Nu stiu daca in primul hotel voi avea net pe wireless. Dar cum spuneam, mici probleme.

In rest, pot spune ca sunt gata, mai am maine de incheiat cateva treburi minore pe la job si sunt gata de drum, un drum lung, la capatul caruia ma astepta o cu totul alta lume. Ma asteapta 15 zile de experiente extraordinare, pe care voi incerca sa le impart zilnic cu voi pe blog. Imi pusesem in gand sa va tin la curent in fiecare seara, dar pe urma am realizat ca in fiecare seara acolo inseamna de fapt o diferenta de 7 ore, ceea ce inseamna ca, daca voi posta la ora 23:00 acolo, in Romania este ora 16:00. Este si asta o alta provocare.

2 comments

Comments are closed.