Castigatorul campaniei: Incarcare electronica cu FastPay.ro

Posted by

In primul rand vreau sa il anunt pe cel care a luat cele mai mici note, dar asta pentru ca eu am uitat sa precizez ca el nu participa in campanie si a scris doar ca sa ma ajute pe mine cu promovarea. Astfel, mai ales pentru ca e fostul proprietar al fastpay.ro si a fost o concurenta foarte grea la vremea aceea, el avand cam 3/4 din piata si eu 1/4 doar. Asadar Ciprian Neculai, chiar daca nu a respectat brieful, merita din plin multumirile mele pentru ajutorul dat in campanie. Si el a luat cea mai mica nota.

In extrema cealalta, adica spre cele mai mari note, nu a existat nici o nota de 10 de la niciunul din membrii juriului. De asemenea, pentru ca imi place sa ma joc cu rezultatele, sa vad ce s-ar fi intamplat daca, locul 2 si 3 daca ar fi primit nota 10 de la mine abia ar fi egalat castigatorul. Deci si daca as fi vrut nu as fi putut alege alt castigator. Si ca sa nu mai lungim vorba, castigatorul este: Stefan Rosioara.

3 comments

  1. Multumesc, articolul l-am scris in drumul spre Seul si l-am publicat încercând sa prind wi-fi-ul de la business class din aeroportul din München stand in picioare cu laptopul.

Comments are closed.