Castigatorul concursului: Aventura la munte

Posted by

Cabana_Zeni Stiu ca asteptati cu nerabdare rezultatele concursului de saptamana aceasta. Am avut parte de o serie de povestiri interesante, descrise de voi, dar cea mai interesanta/frumoasa aventura la munte a fost cea spusa de…

Doar nu credeati ca o sa va spun asa usor cine este casigatorul, mai ales ca a fost destul de greu sa alegem; asadar, inainte de a anunta castigatorul, vrem sa multumim sponsorului nostru, dar si lui Alice, prin intermediul careia a ajuns la noi acest concurs. 

De asemenea, vreau sa va multumesc voua, celor care ati participat la acest conscurs si sa va anunt, inca de pe acuma, ca vom avea imediat dupa sarbatori inca un concurs care va avea ca premiu o tableta. Pentru ca, pe de o parte, numarul de comentarii la acest concurs a contribuit oarecum si la discutiile despre concursul despre care va spuneam ca urmeaza.

Bineinteles ca si maine avem concurs, cel in parteneriat cu Libris, unde puteti castiga o carte. Ma bucur, de asemenea, ca numarul participantilor a crescut, ceea ce va duce probabil si la cresterea numarului de premii sau a valorii premiilor pe care le oferim.

Nu am uitat nici de campaniile pentru bloggeri, urmeaza, cred ca in februarie, o prima campanie si pentru ei. De asemenea, in anul 2013 pregatim o serie de noi surprize, pentru ca, asa cum spunea si o prietena Ioana, sunt mereu surprinzator prin ceea ce fac si o sa continui sa va uimesc prin lucrurile pe care le voi face.

Revenind la castigator, ca despre el era vorba in acest articol, acesta este Costin. Felicitari si va multumesc inca o data tuturor celor care ati participat la acest concurs.

7 comments

  1. Sunt atatea povesti comice si frumoase…si ai premiat o povestioara atat de infantila. Dezamagitor! Incep sa cred ca premiile se dau pe „ochi frumosi”.

  2. @Mihaela din fericire pentru mine nu-l cunosc pe Costin dar sunt cel putin jumatate din participanti pe care ii cunosc din online iar cu o parte dintre acestia m-a intalnesc si in offline.

    Daca acum zici asa, oare ce ai fi zis daca castiga unul dintre ei… Pato, Stefan, Hesu, Larisa, Brenda finid cativa dintre cei cu care ma cunosc personal.

  3. Nu e vorba de persoana ci de comentariu….chiar dintre cei enumerati au avut un comentariu mult superior celui care a castigat.

  4. Haha, prietenul meu si-a pierdut dintele degeaba, dar prespun ca si alunecatul pe un munte fara nici o consecinta e la fel de aventuros 🙂 singura poza cu dintele lipsa va ramne in continuare pe hard diskul meu, departe de ochii lumii.

  5. Marius iar te plictisesti? 😀 Las ca mai am un weekend la munte si ti-l dau tie sa vedem vi din america pentru el? 😀 Ce pusca ta 🙂

Comments are closed.