Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [51]

Posted by

retrospectiva Dupa un drum lung si multa munca, iata-ne ajunsi aproape de final. Ajunsi la penultima retrospectiva pe anul acesta, ne punem intrebarea daca vom continua aceasta serie de articole si in anul urmator. O sa va rog pe voi sa ma ajutati si sa imi spuneti daca vi s-a parut utila, daca e o „rubrica” pe care doriti sa o aveti si in 2013 si daca doriti sa continuam cu ea.

Saptamana aceasta a fost marcata de bradul de Craciun, semn ca si bloggerii sunt oameni si isi fac brad de Craciun. De asemenea, le plac filmele, drept urmare s-au dus la The Hobbit si au si scris mai bine sau mai prost despre asta, dupa pricepere. De asemenea, semnalez aparitia a doua bloguri prahovene pe coperta unui album muzical si, nu in ultimul rand, va invit sa vedeti un video cu un celebru blogger din Ploiesti care colinda la un automat Coca-Cola. E mai nebun el de felul lui, de aceea colinda pe la automate. Maine dimineata la job, sunt sigur ca o sa colinde in fata automatului cu Red Bull.

Incepem retrospectiva de vacanta cu un moment esential al blogosferei, sau cum spunea celebrul Fuego: „Impodobeste, mama, bradul…„. Si l-au impodobit frumos Ana Musat, Dragos Schiopu si Elena Pelmus. Bonus, aveti niste urari de sarbatori din partea Liviei Iusan.

Dupa brad, vine filmul momentului, The Hobbit, despre care au facut scurte recenzii Dragos Schiopu, Deea si Dragos Irimia.

De asemenea, nu se cade sa nu vorbim despre aparitia pe coperta albumului lui Marius Matache, Hoinar in Piata Matache, a doi bloggeri din Prahova, este vorba de Dragos Schiopu si Nicolae Mihalcea.

Iar, la final, va las cu cateva colinde spuse cu suflet la automatul Coca Cola, sper sa va placa.

One comment

  1. Eu zic să continui…
    Dacă nu e timp să citim toate blogurile prahovene, e necesară măcar o „plimbare scurtă”, o retrospectivă printre ele!

    Crăciun Fericit!

Comments are closed.