Castigatorul concursului: Ce te-ar determina sa ma pui in blogroll?

Posted by

Iata ca a venit momentul sa aleg cel mai interesant motiv petru care cineva ar vrea sa ma puna in blogroll.

Unele au fost interesante altele au fost mai ciudate asa dar la final cel mai si cel mai interesant a fost cel al lui Alex care nu doar ca mi-a placut dar m-am si simtit onorat de o asemenea cerere. Mai mult decat atat pot de pe acuma sa ii promit ca ii voi scrie si guest post-ul mult dorit.

Deci s-a ales si cu o carte si cu un guest post pe blog, trebuie doar sa ii citesc blogul cu atentie in incercarea de a identifica cam ce public are si sa scriu un articol pentru publicul respectiv.

Multumesc inca o data partenerului nostru Libris.ro care ne sustine in aceste concursuri bilunare.

P.S. A fost un comentariu care spunea ca ar fi disparut 10 comentarii la acest concurs, nu am reusit sa descoper pe undeva acele 10 comentarii dar daca vreunu din voi stie ca a comentat si nu i-a aparut comentariul il rog sa imi dea un mail pe office @ nanotel . ro Nu de alta dar mi-e greu sa cred ca as putea pierde din baza de date comentarii.

5 comments

 1. Multumesc 😉 Imediat iti voi trimite mail cu cartea respectiva, chiar daca am zis ca nu o doresc, o sa o fac cadou ;).
  Te astept si cu guest post-ul 😉

 2. Pt ca insisti, erau 2 comenturi de la Dumitru Postolachi, plus un comment al meu la articolul de ce sa te gabam noi pe tine in blogroll, sau de ce sa nu te bagam.
  Plus 1 comment al meu pe care l-ai sters la alt articol, plus un comment al unui alt tip, pe care l-am primit pe mail pt ca eram abonata la comentarii, dar care a disparut repede de pe blog pt ca of course era de hater.
  Plus ca am discutat pe mail despre disparitia comentariilor, dar si despre stickul pe care inca nu l-am primit, dar iata ca articolul tau beton trateaza doar temele care dau bine la imagine.
  Deci unde e stickul meu, Mr Perfect?

 3. L-a pus Dana ieri la posta, ca am fost plecati din tara. Deci e pe drum.

Comments are closed.