Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [6]

Posted by

 Saptamana aceasta blogosfera prahoveana a fost marcata de furtul unei fotografi de catre un ziarist neprofesionist. De asemenea bloggerii am dat primit invitatii pentru Zonga.ro si pentru ca atunci cand primesti e frumos sa si daruiesti au dat mai departe invitatii catre ceilalti bloggeri si cititori. Si la final aflam despre ce se mai deschide in Ploiesti.

Cand vrei sa furi o poza si sa o pui in ziar macar ai atata creier incat sa fi putin antent de la cine furi poza. Cand poza este furata tocmai de la fotograful bloggerilor din Ploiesti efectul negativ are toate sansele sa fie maxim. Discutile, dupa o incercare de rezolvare amiabila au inceput cu un comunicat de presa la Vali iar treaba s-a extins pe mai multe bloguri, puteti citi despre acest furtisag la Haotik (adica eu), Bogdanelu, Bogdan Docin, Mihaela, AditaBogdan Cojocaru, Andreea Craciun, Cristi Loloiu, George si de ce nu aduce vorba si aici George. Apelul lui Vali a avut efect si in presa locala, puteti citi aici si aici.

Un al doilea eveniment care a marcat blogosfera din Prahova in saptamana ce tocmai s-a incheiat a fost lansarea Zonga.ro si prin urare unii dintre bloggeri din Ploiesti au scos invitatile la concurs: Livia Iusa, Bogdanelu si urmez si eu in cursul zilei de azi.

Tot de pe blogurile din Ploiesti am aflat de lansarea unui nou mall, si chiar daca mai e putin pana departe, adica pana la lansarea efectiva a scris deja din timp Silviu.

De asemenea ne invita si Bogdan Doicin la un mic concurs unde puteti castiga o cartela Vodafone cu 5 euro credit. Cred ca urmatorul concurs de genul acesta o sa il sponsorizez eu cu FastPay.ro.

Si la final avem si un articol bonus din nou saptamana aceasta, nu pot sa spun ca are legatura cu stirile din Prahova cat are legatura cu mine dar Adita merita din plin linkul acesta ca tot mai e un pas pana de Valentines Day. Pentru ca si noua ne plac astfel de cadouri. Sa le daruim bineinteles. (3 costume doamna, una pentru sotie, una pentru amanta si una pentru „friends with benefits„).

4 comments

  1. chiar mă gândeam când o să scoţi acele invitaţii,că doar ai participat la #ziuaZ,nu ai primit invitaţii ca restul 🙂

  2. mi-au dat am pierdut-o pana la gara, am cerut alta la agentie 🙂 poveste complicata, daac am fost si plecat din tara nu am avut timp sa testez calumea zonga

    Azi urmeaza concursul in 30 40 de min sper eu.

  3. :)) da, pai Aditza v-o fi facut voua un cadou indirect de Valetine’s day, dar atunci ar trebui sa aiba si o postare similara pentru cititoare de Dragobete. Cu prajituri si bomboane vreau sa zic. :))

Comments are closed.